03 Kasım 2011 | Perşembe

Umut var ama!

Trabzonspor tanınmayacak kadar durgun oynadığı maçta CSKA'yı deviremedi.
Zor kazanılan toplar, rakibe kolay ikram edilince, konuk takım istediği gibi at oynattı.Tolga'nın savunmanın bakışları arasında kale önüne fırlayan Doumbia'ya engel olması umutların son iki maça transferine yol açtı.
CSKA Moskova, ilk yarıda çok oyuncu ile Trabzonspor'u sahasında baskı altına alarak ileri çıkmasını engelledi.
İkinci yarıda oyuna giren Alanzinho, takımı hareketlendirdi.
Ancak, son 20 dakikalık oyuncuya ayak uyduramadı arkadaşları.
Konuk takım, Trabzon'dan daha diri, hareketli ve istekli idi.
Ev sahibi ise yalnızca yasak savdı. CSKA'nın çizgi defans taktiğinden çok, bordo-mavililerin ofsayttaki gevşekliği birçok pozisyonu başlamadan bitirdi.

TOPARLANMASI ŞART
Trabzonspor rakibine çok boş alan bıraktı. Özellikle, Trabzonspor'un orta sahadaki tembel futbolcuları, konuk takımdaki Mamaev ile Dzagoev'i kontrolde zorlandı.
Doumbia'nın kırmızı görmesi, Rusların geride kalmasına neden oldu. Bu da bordo-mavilileri öne çıkardı. İkinci yarıdaki telaş ve bencillik gol getirmedi.
Hele Alanzinho'nun sol çapraza girip de boştaki Burak veya Henrique'ye değil de kaleye topu atması, belki de galibiyete set çekti. Çıkmayan candan umut kesilmez. Ancak, bu Trabzon'un kendine gelmesi şart.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor