07 Kasım 2011 | Pazartesi

İyi bayramlar

Trabzon için bu maç da zordu. Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig, bordo-mavilileri zorluyor.
Ancak dün gece Trabzonspor, Kayserispor karşısında diri ve istekli idi. Temposu yüksek ve pozisyonu bol maç oldu. İki takam da orta sahayı kalabalık tutarak oyunun süratli geçmesine neden oldu.
Maçta şunu gördük ki, sarıkırmızılılarda Amrabat tek başına takım. Böyle bir futbolcuyu Trabzonspor nedense bulamıyor.
Ama Trabzonspor'da Burak var. Birçok yabancıya bedel. O atıyor, takım kazanıyor. Şenol Güneş'in oyunda yaptığı yer değişimleri işe yaradı ve galibiyeti getirdi.

GÖZLÜKSÜZ HAKEM
Yardımcı hakem Cem Satman meslektaşları gibi aceleci davranmayarak, önde tek kalan Burak'ın ofsayt kralı olduğu CSKA maçından ders çıkarmış olması ve Alanzinho'nun önceki pozisyondaki gibi bencil davranmaması golü getirdi.
Ancak 57'de Burak'ın serbest atışta üst direkte patlayan topu 1 metre içeri düştü. Yardımcı hakem Baki Tuncay, önce ortaya koştu, sonra durdu. Maça gözlüksüz gelen Baki Tuncay'ın hatası, affedilir değildi. Burak tek golle yetinmedi ve yine maçın kahramanı oldu.
Kayseri kalecisi Navarro, farkı önledi. Her maçta olduğu gibi varyete merakı, Kayserispor'a golü getirdi.
Son dakikalarda Kayserispor baskısı korkutsa da bordo-mavililer zor maçtan 3 puanla çıktı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor