26 Ağustos 2012 | Pazar

Güneş tutulmamalı

Videoton maçı sonrası Trabzon'da kaldım. Of, Sürmene, Giresun derken, Şenol Güneş'in basın toplantısı için tesislere gittim.
Kalabalık bir basın ordusu vardı. Şenol Güneş geldi. Her halinden çok gergin olduğu belli idi. Bir süre elindeki yazıdan okuyarak konuştu. Sakin görünmeye çalışıyordu. Ancak çok gergin olduğu aşikardı. Eldeki yabancıların yerlilerden çok olduğuna işaret eden Güneş, kulübün içinde bulunduğu ekonomik sıkıntıdan da bahsetti. Kağıttakiler bitti, başladı eleştiriye.
Ulusal basından şikayeti olmadı.
Ancak yerel basının bazı ahlaki ölçüleri hiçe saymasını şikayet etti. Yönetim ile görüş ayrılığının her zaman olabileceğine parmak basan Güneş,"Dışarıda yazı yazanlar, gelip burada konuşsunlar" diyerek sert çıktı.
Trabzonspor'un her şekilde iyi olmak zorunluluğunu da dile getiren Güneş, yönetimin veya kendisinin gitmesinin devam eden sorunları ortadan kaldırmayacağını söyledi. Güneş'i çok gergin gördüm. Yumuşamalı.
Ordunun komutanı o. Askerler savaşta komutanlarını hep moralli ve diri görmek ister.
Futbolcular da. Futbol bu. Her sonuç var. Ama başka Trabzonspor yok. O halde Güneş'i dedikodu ile sıvamaya çalışmamalı.
Aksine Güneş parlamalı.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor