27 Ağustos 2012 | Pazartesi

Ooo… Alanzinhooo

Brezilyalı bücür, Colman ile Adrian'ın kesilmesini bekliyormuş.
Öyle iki gol attırdı ki, bırakın şapka çıkarmayı, çırılçıplak soyunsan takdirde zayıf kalır. Varyetenin kralını yaptı. Zevkle izledik.
Kendisini markajda tutmaya çalışan Sezer'den öyle sıyrıldı ki, rakibi de şaşırdı.
Bir de Alanzinho'yu anlayan olsa... Bordo-mavililer, Videoton maçının moral bozukluğu ve Şenol Güneş'in cezalı oluşu nedeniyle gergin çıktı maça. Vittek önde, Henrique ve Yasin kenarda.
Oyunun başında arka arkaya gelen kornerlerden gol çıkmadı, çıkmazdı da... Türkiye'nin en uzun kalecisini hava toplarıyla avlamaya çalıştılar. Goller yerden geldi. İlk yarının sonunda Tolga'nın gole geçit vermemesi Trabzonspor'u rahatlattı.

Videoton niyetine
Trabzonspor, Selçuk'tan sonra duran topları kullanmakta sıkıntı çekiyordu. Soner bu soruna çözüm olacak gibi. Soner ile Yasin'de ısrar edilirse, Trabzonspor ve Milli Takım kazanır. Hanımları es geçmeyeyim, harikalar. Hele 61. dakika muhteşemdiler. Erkeklerden daha iyi desteklediler takımlarını. Elazığspor, kalabalık tuttuğu orta saha ile durdurmaya çalıştı bordo-mavilileri.
Bamba, savunmayı iyi yönetti ve rakibi kale önüne sokmadılar.
Bordo-mavililerin ikinci yarılardaki hastalığı yine nüksetti. Bu boşlukta Elazığ fazla gelmeye başladı. Ancak yine Alanzinho Henrique'ye attırdığı güzel gol ile takımına nefes aldırdı.
Son dakikada da Tolga, kalesinde devleşti ve skoru değiştirtmedi.
Yine kolbastı başladı Avni Aker'de. Videoton maçından neden turla dönülmesin?

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor