20 Haziran 2013 | Perşembe

Haydi Türkiye

Türkiye, Mersin'de bugün açılışı yapılacak 17. Akdeniz Oyunları ile 2020 Oimpiyat Oyunları için önemli bir sınav verecek. Geleceğin futbol yıldızlarının U20 Dünya Kupası da Türkiye'de. Sayın Başbakan'ın sporcu kökenli olması ile son yıllarda Türkiye'de önemli bir spor hamlesi başladı. Bu harekat; gerek tesisler, gerekse kazanılan başarılarla kendini gösterdi. Mersin'de 4 bin yönetici, hakem ve sporcu ağırlanacak.

1 altına 500 altın
İskenderiye' de (1951) başlayan, sonuncusu 2009'da İtalya Pescara'da yapılan Akdeniz Oyunları'ndan Split (1979) ve Kazablanka'da (1983) bulundum.
Bir mini olimpiyatlar. Türkiye'nin 428 sporcu ile katılacağı Mersin'de devletin itici gücü de iyi moral kaynağı. 1 altın kazanan, 500 altın da ödül alacak.
Türkiye 2020 öncesinde, Mersin provası bu. Bu güzel tesislerde, ay-yıldızlı bayan ve erkek sporcularımızın yerlerinin hep kürsü olmasını temenni ediyorum.
Başarılar diliyorum ve "Haydi Türkiye, şansın ve madalyan bol olsun" diyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor