10 Kasım 2013 | Pazar

Acı tesadüf

Maça hızlı başladı Beşiktaş, daha doğrusu Oğuzhan..
Genç yıldız, daha ilk 17 dakika içinde takımını 4 kez golle burun buruna getirdi.
Siyah-beyazlılar bu fırsatları cömertçe harcarken, bu kez sahneye son haftaların formsuz ismi Olcay Şahan çıktı ve "ofsayt kokan hareketler" serisi sonrasında takımını öne geçirmeyi başardı.
İlk yarı Beşiktaş'ın 1-0 üstünlüğü ile kapanırken, ikinci yarıda ise iki takım da bambaşka kimliklerle sahaya çıktılar.. Necip'i sahaya sürerek orta saha üstünlüğünü eline geçiren Bilic'in Kartallar'ı, Eneramo ve Kerim Frei'ın de sahaya dahil olmasıyla oyunu rakip sahaya iyice yıktı.

Attırmadı, attı, atıldı
25. dakikada kale çizgisi üzerinden çıkardığı topla Kayseri'nin beraberliği yakalamasına engel olan Motta, 82'de attığı golle takımını öne geçirmenin sevincini iki dakika yaşayabildi. Brezilyalı, 84'te gördüğü kırmızı kartla cezalı duruma düştü. Buna en çok, geceyi yedek kulübesinde geçiren İsmail Köybaşı sevinmiştir sanırım.
Haftaya oynama şansı %99!..
Almeida'nın yerine giren Eneramo, bu sezon ilk kez golle tanıştı. Zaten bunu da atamasaydı, devre arasında gönderilecek listesinde ilk sıraya yükselirdi! Üç golle üç puan almak güzel ama yine de çok abartmamak lazım. Zira siyah-beyazlılar bu galibiyeti, ligin dibine demir atmış olan Kayserispor'a karşı aldı. Aman dikkat!
Bu arada, Beşiktaş'a teknik direktör olması an meselesi olan Prosinecki'nin, bir Beşiktaş yenilgisi sonrasında istifa etmesi de, 'Acı bir tesadüf' olsa gerek!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor