Cevdet Ünüvar

Cevdet Ünüvar

17 Eylül 2015 | Perşembe

Dört dörtlük Adana Demir!

Milli aranın ardından PTT 1.Lig'de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Ligde, ara verilmiş, verilmemiş, iç saha-deplasman farketmeyen bir takım var:
Adana Demirspor! Geçen sezon tam 17 hafta ligi ikinci sırada götüren ama son beş maçta tökezleyen mavi-lacivertli takım, belli ki bu sezon bu işi çok sıkıya almış. Demirspor ile oynayıncaya kadar kalesinde gol görmeyen, namağlup 1461 Trabzon, Ordu'da oynanan maçta rakibi karşısında dağıldı. Adana temsilcisi Hüseyin Kala'nın ayağından kullandığı bir penaltıyı da kaleciye teslim etti.

Yılın sürprizi(!)

Bu hafta, haftaya damga vuran takım Giresunspor oldu. Göztepe'yi, hem de seyircisi önünde 1-0 yendiler.
Sefer Hoca'yı ve oyuncularını tebrik ediyoruz. Geniş ve bütçeli kadrosu ile PTT 1.Lig'in çok üstünde bir kadro kuran sarı-kırmızılı takım, anlaşılmaz bir şaşkınlık, dağınıklık ve asabiyet içindeydi.
Her hafta benzer bir kartı görmek, "Takımın içinde neler oluyor!" da dedirtiyor. Tabii enfes golü atan Abdülaziz Solmaz da, ister 90 dakika oynasın, ister sonradan girsin takımı adına ciddi katkı sağlamayı sürdürüyor.

Samsun darbe yaptı!
İster puan silin, ister ceza verin, Samsunspor'u tutabilene aşkolsun. Kone-Ofeodu ikilisine rakip dayanmıyor.
Şanlıurfaspor'u da müthiş bir oyunla sahadan sildi ve teknik direktör Engin Korukır'ı görevinden etti.

Şanssız Boluspor!
Ligde bir başka takım yok ki, son dakikanın bu kadar azizliğine uğrasın. Geçen hafta Adana Demir deplasmanı, öncesinde Altınordu derken, Karşıyaka'ya da son anda 1 puan hediye ettiler(!) 90+ oynanırken Ramazan'ın anlaşılmaz faulü Karşıyaka'ya penaltı kazandırdı. Necati Ateş ligdeki ilk golünü böylece atmış, takımına puan kazandırmış oldu.

Alanyaspor "oh!" dedi

Güney temsilcisinde lig 4. haftada başladı. İyi oynayıp kaybeden, kötü oynayıp üzülen Alanyaspor, içeride Erciyesspor'u; oyuna sonradan giren Barış Örücü'nün, maçın son 13 dakikasında kaydettiği iki enfes golle 2-1 yendi ve ligdeki ilk galibiyetini aldı. Kayseri temsilcisi ise lige geç hazırlanmanın sıkıntısını yaşıyor.

Gakgoş'a rakip yok!
Milli aradan önce Denizlispor, aradan sonra Balıkesir'i yendiler ve hesaba katmayanlara, "Hoop!" dediler.
Serdar Özbayraktar'ın 4 maçta attığı 5 gol, hem ona, hem takımına keyif vermeye devam ediyor.
Tebrikler "İhtiyar golcü(!)"

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor