Cevdet Ünüvar

Cevdet Ünüvar

08 Aralık 2015 | Salı

SABIR...SABIR...SABIR...

PTT 1.Lig'e baktığımızda, yukarıdan aşağıya genç ve bir dönemin parlak futbolcularının görev aldığını görüyoruz. Bu bir avantaj olarak görülmesi gerekirken tam tersi oluyor. Yeni furya hocalarımıza tahammül diğer hocalara göre daha az, kredileri de daha az. Tabii ki bu genç hocalarımıza başarısızlığı halinde yol verilebilir ama yaptıkları mesleki hatalarda da biraz şans vermek gerektiğini düşünüyorum. Tıpkı futbolculuğundaki altyapı gibi, onların da mesleki yaşantılarında ki bu görev, aldıkları kulüpler bir nevi antrenörlük yaşantılarında sıfır nokta, altyapı görevi görülüyor ki Anadolu kulüpleri bu niyetle gel diyorlar.
Genç hocalarımız görev aldıkları bu kulüplerde her türlü şartları peşinen kabul ederek gidiyorlar. Bu da onların çalıştıkları kulüplerdeki başarısızlık tahammülünü oldukça kısaltıyor. Onun için diyorum ki; "Lütfen lütfen, genç hocalarımıza sabretmeyi bilelim!"

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor