Dr. Gürkan Kubilay

Dr. Gürkan Kubilay

13 Mayıs 2013 | Pazartesi

Kocaman, Terim'i yendi

Öncelikle şampiyon G.Saray'ı kutluyorum. Lig maçlarında en iyi oyunu, bu kadar kötünün iyisi olarak oynadılar ve kazandılar. Ama Saracoğlu Stadı'nda F.Bahçe'den gördükleri 16 maçlık zulüm bu maçta da devam etti.
Terim'in büyük yanlışıydı Elmander, boşalttı sarı-kırmızılıların orta sahasını. Üstelik Melo'da rakipten korkup, savunmanın içine gömülünce, zaten çok iştahlı olan F.Bahçe boğdu G.Saray'ı.
Raul, Emre, Topal üçlüsü, hemen her G.Saray'ın topla çıkışında kayıp yaptırdılar. Drogba ve Burak'a top gelemedi.
İlk G.Saray ciddi atağında Gökhan'ın hayatı boyunca bir daha yapmayacağı penaltı, G.Saray'a 25 dakikada ''rakip kaleye tek şut atmadan' golü getirdi. Ama F.Bahçe çok istekli idi. G.Saray kanat savunmacıları önünde, yanlış taktikten kaynaklanan boşlukla önce sağdan orta ile Webo attı, sonra savunma çıkışı kayıptan gelen top ile Webo ikiledi.
Ama bana göre bu gol faul kokuyordu.

Maçın yıldızı Muslera
Terim'in hatasından geri dönüp Elmander-Amrabat değişikliği yapması, F.Bahçe'nin de skoru koruma refleksi ile birleşince oyun F.Bahçe alanında ama G.Saray tehlikesi olmadan oynandı. Emre ve Raul'un sakatlık- sinir karışımı oyundan çıkmaları, F.Bahçe'nin öne oynama gücünü azalttı. G.Saray kenar yönetimi sağ kanadı Sabri-
Aydın ile, Sow karşısında üstün kılmak istedi olmadı.
Sow direğe, Burak Volkan'a takıldı. Son dakikada Volkan-
Sabri gerginliği kırmızılaştırdı ortalığı. Kaleye geçen Mehmet-
Topal'a top gelmeden biten maç F.Bahçe'nin haklı galibiyetini resmileştirdi.
Her oyuncu gergindi, bu atmosferde bu normaldi.
Seyircinin tek tük su atmaları dışında oyuna kötü müdahalesi olmadı.
60 üzeri maçı oynayan F.Bahçe'ye ve taktiği ile Terim'i yenen Kocaman'a, ligdeki performansı nedeni ile G.Saray'a tebrikler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor