02 Ocak 2010 | Cumartesi

İstifa et Sarvan

Başkan Aziz Yıldırım geçtiğimiz günlerde, "Oğuz Sarvan'ı arıyoruz. Telefonuma cevap vermiyor. MHK başkanıyla nasıl iletişim kuracağız?" demişti. Bu soruya Sarvan'dan yanıt gecikmedi: "Tanımadığım numaraları açmıyorum!" Ya bu nasıl iştir? MHK başkanı, 25 milyonu temsil eden F.Bahçe ve Kulüpler Birliği Başkanı'nın telefon numarasını bilmiyor. Gazeteciler rahatlıkla ulaşırken, Aziz başkan Sarvan'a ulaşamıyor! "Tanımadığım numaraları açmıyorum" demek yerine telefonu kaldırıp Aziz başkanı arasan ne olur? Bu çok mu zor geliyor sana? Oğuz Sarvan'ın özrü kabahatinden büyük! Telini açmıyor, geri dönmüyor, karşı karşıya gelmemeye çalışıyor. Bunun nedeni Yıldırım'ın sorduklarına, söylediklerine verecek cevabının olmaması... F.Bahçe bu sezon birçok maçta hakem hatalarıyla karşı karşıya geldi. Yıldırım her başkanın yapması gerektiği gibi "hakkını" arıyor. Oğuz Sarvan hakemlerinin formsuzluğunun farkında. Hem de arkalarında duramayacak kadar. Yoksa neden telefonunu bile açmaktan çekinsin? Böylesine zor bir duruma düşmüş, korkak bir MHK başkanının artık bir an önce istifa etmesi lazım. Zaten uzun bir zamandır "Aradığımız numaraya ulaşılamıyor!"

Nokta transfer şart
Devre arası yapılan transferlere hep karşı çıktım. Ocak ayında yapılan transferler aslında yönetimin ve transfer komitesinin sezon başında iyi çalışmadığını gösterir. Gelecek yeni futbolcu dengeleri bozabilir, uyum sorunu yaşayabilir. Ve tabii ki en pahalı transferlerde bu dönem içerisinde oluyor. Çünkü oyuncuları alırken kesinlikle yüksek bonservis ücretleri ödeniyor. Ancak Fenerbahçe'nin şu anda kesinlikle iyi bir golcüye ihtiyacı var. Güiza'nın performansı ortada, Semih ise yaraya merhem olamıyor. Bu durum devre arası transferini kaçınılmaz kılıyor. Geçen sezonu bir hatırlayın. Beşiktaş yaptığı bir Ernst transferiyle nasıl şampiyon olmuştu. İşte böyle bir nokta transfer şart. Geçen sezon devre arası Maldonado alınmıştı. Neredeyse forma giyemeden gitti! 3 yıl üst üste şampiyonluk sözü veren yönetimin elini çabuk tutup golcü transferini bitirmesi gerekiyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor