12 Ocak 2010 | Salı

Daum güvenilir mi?

Eskişehir maçı çok net bir şekilde gösterdi ki Fenerbahçe'nin bir an evvel forvet transferi yapması gerekiyor. Guiza'nın sakat, Semih'in de kafasında Fenerbahçe'yi bitirmiş olması zaten problemli forvet hattının sıkıntısını daha da artırıyor. Benim asıl takıldığım nokta ise transferlerle ilgili teknik direktör Christoph Daum'un apar topar taca atılması oldu! Başkan Aziz Yıldırım'ın sadece kendi belirlediği isimleri transfer etmesine yıllardır çok alıştık! Yapılan hataları da gördük. Ancak görünen o ki hâlâ bunlardan hiçbir ders alınmamış. İsimleri Yıldırım ve yönetim belirliyor, sportif direktör Aykut Kocaman izliyor ve transfer bu şekilde yapılıyor. Gelecek oyuncuların ismi 'şifahen' Daum'a bildiriliyor! O zaman ne gerek var teknik adama? Zaten Daum'un en büyük sıkıntısı da bu! Samandıra'da yetki karmaşası almış yürümüş. Kimin kimden sorumlu, kimin kimden yetkili olduğu belli değil. Takımın eksi-artı yönlerini en iyi o takımın teknik direktörü bilir. Yıllık 3 milyon 500 bin euro Daum'a boş yere verilmiyor. Ama bu kadar para ödenen insana itimat edilmiyor.

Kararı Yıldırım verir
Kulağıma, "Daum menajerlerle beraber çalışıyor, komisyon alıyor. Bu yüzden Aziz Yıldırım onu bu işlere karıştırmıyor'' gibi çirkin şeyler geliyor. Eğer bu doğruysa, durum çok daha vahim. "Komisyon" alacağından şüphelenilen bir hocanın Fenerbahçe kulübünde ne işi var? Güvenmediğin teknik direktörle, arzulanan şampiyonluklara nasıl ulaşılacak? Ya Daum'a güvenin ve sorumluluk verin ya da yola çok güvendiğiniz Aykut Kocaman'la devam edin. Tüm bunlar yaşanırken taraftar yeni transferi bekliyor. Herkes şuna emin olsun, alınacak oyuncu Daum'un değil Yıldırım'ın tercihi olacak! Günahıyla, sevabıyla... Eee zaten 3 yıl üst üste şampiyonluk sözünü Christoph Daum değil, o vermedi mi? Benim güzel dünya kulübüm(!) Bakalım daha neler göreceğiz?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor