26 Nisan 2010 | Pazartesi

Fener gol gol...

Süper Lig'in en çok pas yapan ve dikine oynayan iki takımının maçında kazanan taraf galibiyete daha çok ihtiyacı olandı. Bu maçta çok gol olacağını düşünenler yanıldı. Fenerbahçe maçın başında bir türlü kuramadığı baskıyı sonradan kurdu kurmasına ama skorun güdük kalmasındaki en büyük engel "çakma golcü' Güiza'ydı! Kaçırdıkça kaçırdı, taraftara saç baş yoldurttu. Hatta bir pozisyonda müsait olmasına rağmen topun üstünden atlaması kendine olan güveninin tamamen bittiğinin açık bir göstergesiydi. Onun bir gol atarak F.Bahçe'yi şampiyon yapması ihtimali bile beni endişelendirdi!
Belki gelecek sezon yönetimin aklı başına gelir ve onu gönderirler.
Yılmaz Vural, F.Bahçe'nin en sağlam yeri denilen sağ kanattan hücum ederek son haftaların formda ismi Gökhan Gönül'ün etkinliğini bitirmek istemişti. Ancak Gökhan'ın önünde oynayan Mehmet Topuz'un sezonun en iyi maçlarından birini oynayacağını düşünemedi.
Sezonun sonu geldi ama Mehmet yeni yeni açılmaya başladı! Çok iyi mücadele etmesine ve Kasımpaşa'nın sol kanadını çökertmesine rağmen final paslarında başarısızdı.

BİLİCA'YA İHTİYAÇ YOK
Dakikalar ilerledikçe Fenerbahçeliler, panik yapmak yerine daha çok pas yapıp hücum etti.
Özellikle son 25 dakika adeta Fenerbahçe oynadı, Kasımpaşa seyretti! Barcelona benzetmesi yapılan Kasımpaşa bu sezon ilk kez bu kadar aciz durumlara düşmüştür. Bilica'nın yerine oynayan Bekir hiç sırıtmadı. Elinizde böyle sağlam ve risksiz oynayan bir Bekir varsa ne yaptığı belli olmayan Bilica'ya ihtiyaç yok.
Fenerbahçe'nin şampiyonluk yolundaki en önemli maçında 3 puanı getiren golü Bekir'in atmasına çok sevindim. Bundan sonra her maç final havasında geçecek. Dün maçın sonlarında oynanan futbol şampiyonluğu kimin hak ettiğini çok net bir şekilde gösterdi. Fener gol gol gol, şampiyonluk geliyor!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor