24 Ağustos 2010 | Salı

Kocaman yanlış!

Aykut Kocaman'ın pres yapan, alan daraltan Trabzon orta sahasına karşı Alex'i yedek oturtması tercihini anlıyorum. Ancak takımın en formda ismi olan Stoch'u neden ilk 11'de başlatmadığını anlamak mümkün değil! Konu sahadaki yabancı sayısı desem, F.Bahçe'nin maça başlayan 11'inde 5 yabancı bulunuyordu. Neyse ki yaptığı yanlışın farkına çabuk vararak ilk yarı bitmeden Stoch'u aldı. Onun girişiyle birlikte sarı-lacivertliler pozisyonlar bulmaya başladı. Kocaman'ın yaptığı yanlış oyuncu tercihine, kaleci sorunu da eklenince Trabzon ekibi arka arkaya golleri buldu. Burada sadece kaleci Mert'i suçlamak doğru olmaz. İki duran toptan iki gol yiyen F.Bahçe defansı adam paylaşmanın ne demek olduğunu bilmiyor.

Niang sıkıntıyı çözecek
Niang
'ın bu sezon gol sıkıntısını kesin olarak çözeceğine eminim. Çok güçlü ve yerinde durmayan bir forvet. Ancak hâlâ uyum sorunu yaşıyor. Kendini sürekli boşa çıkarmasına rağmen atılmayan toplar onu oyundan düşürdü. Alışma devresini tamamlayınca çok faydalı olacak. Trabzonspor'da ise Colman, Serkan ve Yattara göze batan isimlerdi. Ancak dün gece bir kez daha görüldü ki Yattara-Alanzinho aynı anda oynayamaz. Beraber oynayınca takımın gücünü yarı yarıya düşürüyorlar. F.Bahçe'nin durumunu net şekilde görmek için gerçek kadrosunu izlemek gerekiyor. Beşiktaş ve G.Saray'ı en azından alınan mağlubiyetle takip etmek sezonun ne kadar zorlu geçeceğinin açık bir göstergesi!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor