11 Ağustos 2010 | Çarşamba

Güle güle Alex!

Aykut Kocaman'ın yaptığı, "Alex'le 5 yılda sadece 1 şampiyonluk kazanıldı" açıklaması günlerdir kamuoyunu meşgul ediyor.
Herkes yeni bir kriz çıksın da uzaktan zevkle seyredelim derdinde...
Bu durum yolda bir kaza olduğunda ortamı miting alanına çeviren güzel ülkemin, güzel insanlarına ne kadar da benziyor!
Kriz çıksın, ortalık karışsın, izleyelim. Yahu bir teknik direktörün kendi sistemini, kendi belirlediği oyuncularla uygulamak istemesinin neresi anormal! Alex, F.Bahçe markasına çok şeyler katmıştır. Buna kimse bir şey diyemez!
Ancak gerek takım içerisinde kurduğu "Brezilyalı klanıyla", gerekse mücadele etmeyen futbol stiliyle artık Fenerbahçe'ye zarar vermeye başlamıştır. Yeni dünya futbolunda koşmayan, mücadele etmeyen, pres yapmayan oyuncuların yeri yok.

YILDIRIM'IN ZOR TERCİHİ
Hiç kimsenin de "Alex'siz F.Bahçe olmaz" demeye hakkı yok. Taraftarlar Aykut hocanın "savaşan takım" sistemini gördüklerinde eminim Alex'i daha çabuk unutacaklar.
Benim esas dikkat çekmek istediğim husus başka.
Alex takımdan gönderilmeyip kulübeye hapsedilirse çok daha büyük bir kriz F.Bahçe'yi bekliyor. Malum Brezilyalı oyuncunun 1 yıl daha sözleşmesi var. Ve çok büyük taraftar desteği...
Ve Samandıra'da güçlü bir çetesi!
Aykut hoca, Alex'siz bir F.Bahçe düşünüyorsa ki her konuşmamızda bunu söylüyor, onunla mutlaka yolların ayrılması gerekiyor. Liderlik vasıfları çok belirgin, takım kaptanlığı yapmış bir oyuncudan sakince hiçbir şeye karışmadan maçı kulübeden izlemesini bekleyemezsiniz.
Kulis yapacak, oynamadığı için mızmızlanacak, eleştirilerini de Twitter'tan yapacak!
Bu durum sezon boyunca ağızlara sakız olacak!
Başkan Aziz Yıldırım, "çok sevdiği"
Alex'le F.Bahçe arasında bir tercih yapacak.
Yoksa kafadan Şampiyonlar Ligi'nden elenen takımı daha büyük sorunlar bekliyor. Sezon başlamadan bu kriz çözülmeli ve Alex'e teşekkür edilerek sözleşmesi feshedilmelidir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor