04 Ağustos 2010 | Çarşamba

Aykut hocayı yedirme

Aykut Kocaman'la kısa sürede alınan yol beni sevindiriyor. Bunu futbol olarak söylemiyorum.
Aykut hoca, düzgün karakterini, yalansız tavrını takıma empoze etmiş. Hep 'Futbol iyi oyuncularla oynanır' derler. Sadece iyi futbolcu olmak yetmez. Futbol, karakterli ve iyi futbolcularla daha iyi oynanır! Kocaman'ın da benim gibi düşündüğüne yüzde yüz eminim. İşbaşına gelir gelmez ilk önce futbolcuların karakterlerini test etti. Şimdi cebinde bir liste var. Bu listenin sadece oyuncuların performansına göre yapılmadığını biliyorum.
Aykut hoca savaşa kimlerle gideceğinin kararını verdi. Zor zamanda savaş alanını terk edecek, yarı yolda bırakacak oyuncuları "çok iyi futbolcu olsalar" bile eledi. Hepiniz 3 aşağı 5 yukarı bu isimleri biliyorsunuz. Resmi siteden yalanlanmasına rağmen Young Boys maçının ardından revizyon başlayacak. Çok da iyi olacak.

BAŞKAN İLK KEZ KARIŞMIYOR
İlk kez bu sezon başkan Yıldırım'ın takıma karışmadığını görüyoruz. Bütün sorumluluğu Aykut hocaya vermiş. Kocaman bu sorumluluğu kaldırır mı, kaldıramaz mı birlikte göreceğiz.
Ama takıma bir karakter katacağı muhakkak.
Ona istediği zaman verilir ve arkasında durulursa F.Bahçe'nin geleceği kurtulur. Her zaman istikrarın öneminden bahsediyoruz. Bunu başkan Yıldırım da söylüyor. 11 yıl başkanlık yaparak rekorları alt üst eden Yıldırım'ın, 'başkanlık istikrarının' takıma ne verdiği tartışılır! Hiç olmayacak isimlere görev, hak etmeyenlere zaman verdi. Şimdi bir karar verecek. F.Bahçe'nin öz evladı Kocaman'ın kredisi ne kadar?
1 yıllık sözleşme yapılan bir teknik adamın ne kadar arkasında durulacağı tartışılır. Kocaman'a güveniyorsanız, bunu sözleşme süresini uzatarak gösterin. Korkmayın, kapının önüne koysanız dahi Aragones ve Daum gibi başınızı ağrıtmaz!
Bunları neden mi yazdım? Yönetimin içerisinden daha şimdiden aportta bekleyen isimler var. Bu isimleri günü geldiğinde yazacağım.
Aykut hocayı yedirme başkan!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor