28 Nisan 2011 | Perşembe

Mr. Bean!

Güiza, Buca maçında oyuna girip golünü atınca bir anda F.Bahçe medyasının gündemine oturdu. Ne kahramanmış, ne duygusalmış filan! Unutanlar için anlatayım da Güiza'nın nasıl bir kahraman olduğunu hatırlayalım!
Güiza F,Bahçe'nin en pahalı oyuncularından biri. Yıllık tam 3 milyon 500 bin euro...
Maliyetini de yazayım, unutmuşsunuzdur! 14 milyon euro! Maliyeti ve yıllık kazancı göz önüne alındığında F.Bahçe tarihinin en pahalı oyuncusu. Tabii bir de en faydasızı! Onu 2 sezondur ortalarda gören yok. İlk sakatlandığında kulüp doktorlarına direnip İspanya'da kendi doktoruna gitmek istediğini söyledi. Sezon arasında bütün takım izin yaparken yattı, kamp başladığında "Ameliyat olacağım" diyerek bir daha "izin" yaptı!
Yaklaşık 3 ay telefonla dahi ona ulaşılamadı.
Bu dönemde İspanya'da çeşitli kulüplerle transfer görüşmeleri yaptı.

Kahraman gidiyor
'
Sakatım' dedi, idmana çıkmadı, 'tedavi olacağım' dedi, sevgilisiyle tatil yaptı. İspanya medyasındaki "F.Bahçe'nin en iyi tarafı paramı aksatmadan ödüyor. Arkadaşlarım sahada mücadele ederken, ben evimde İspanyol ligini ve filmler izleyerek vakit geçiriyorum" sözleri bu "kahramanın" ne kadar F.Bahçeli olduğunu gözler önüne serdi. Bedava gitmek istedi, olmadı! Açıklamalarıyla yönetimi zor durumda bıraktı, aba altından sopa gösterdi.
Beceremedi!
Buca maçında golü atınca bir anda kahraman oldu. Benim için Güiza'nın kahramanlığı olsa olsa Mr. Bean kadardır!
Hani her yaptığı işi karmakarışık hale getiren, beceriksiz, sakar kahraman!
Buca maçı sonrası akıttığı gözyaşları, timsah gözyaşlarıdır. Son olarak şunu da söyleyeyim.
Kahraman önümüzdeki sezon için bir İspanyol kulübüyle anlaşmaya vardı bile! Avukatları Fener yönetiminin kapısını aşındırıyor; işi ucuza kapatmak için. Eğer becerebilirlerse kahraman olacak: "Ucuz kahraman!"

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor