19 Ağustos 2012 | Pazar

Olmuyor, olmuyor...

Beklerin önde olduğu, savunmanın orta sahaya kurulduğu sistemde ısrar eden Aykut Kocaman'ın gereksiz inadı F.Bahçe'yi yakacak.
Uymuyor bu sistem Aykut hoca, olmuyor!
Israrcı olmak sana bir şey kazandırmayacak.
Fenerbahçe'nin oyuncu yapısı, senin kafandaki sistemle eşleşmiyor.
Koskoca ilk yarı bir tek F.Bahçe akını izleyemeden bitti. Kalabalık Elazığspor savunması arasında yapılmaya çalışılan cılız verkaçlar adeta duvara vurup geri döndü.
Elazığsporlu Adem, Stoch ve Caner'in oynadığı kanatta çok etkili oldu. Oyunu savunması zayıf iki oyuncunun üzerine kurmak Bülent Uygun'un taktik zekası değildi elbette.
Bir F.Bahçe maçı izleyen herkes sıkıntının nerede olduğunu çabucak anlayabilir.

Kocaman'ın inadını kırsın
Sarı-lacivertlilerin "kuru kalabalık" orta sahasında; Alex'in kendi yarı alanına kadar gelerek top alması, bu sistemin hiçbir zaman F.Bahçe'nin oyunu olamayacağının apaçık göstergesidir.
Bekir'le ilgili bir şeyler söylemeden olmaz.
Bir stoperin bir iyi, bir vasat oynama hakkı vardır. Ama bir 'çok iyi', bir 'çok kötü' oynama hakkı yok! İstikrar, bir savunmacıda olması gereken yegane özellik. Ama bu vasıf Bekir'de yok!
Mehmet Topuz'un yaptığının bırakın fairplay'i, insanlıkta yeri yok. Bülent'in kafasına gelen top çok sertti.
Allah korusun dilini bile yutabilirdi. O pozisyonun ardından atılan gol açıkçası benim içime sinmedi. Bu beraberlik umarım Kocaman'ın inadını kırar.
Aksi takdirde Spartak Moskova maçında bir felaket yaşanabilir.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor