14 Ocak 2016 | Perşembe

Gol atacağım derken...

Fenerbahçe orta sahası, rakip ceza sahasına yakın oynama taktiğine alışmış görünüyor. Bu sistemin atılan gol sayısını artıracağı kesin. Lakin, yenilen gol sayısında da artış olabilir. Takım önde oynayınca, savunma hattı da orta sahaya yakın kuruluyor. Bu da özellikle kontra oynayan takımların ekmeğine yağ sürer. Kalitesi belli Giresun karşısında böyle bir durum yaşanmadı ama Pereira'nın takımı, "Gol atayım" derken, sezonun 2. yarısında sürpriz puan kayıpları yaşayabilir. Malum devre arası hazırlıkları Samandıra'da sürüyor.
Pereira'nın yine 'gerekli' yüklemeleri yapmadığını duyuyorum. Takım her zamanki idman temposunda çalışıyormuş.
Bu durum yeni sakatlıklara yol açabilir. Saydığım kadarıyla sezon başından bu yana 12-13 kasık sakatlığı yaşandı.
Bir takımda bu kadar çok sakatlık olması normal değil. Yönetimin antrenman programıyla ilgili Pereira'yı uyarması gerek. Yoksa, üç kulvarda yarışan Fenerbahçe'de daha çok sakatlık yaşanır!

Anahtar Van Persie'de!

Uygar ve Ramazan gol attığında bütün Fenerbahçe kulübesi ayağa kalkıp alkışladı. Genç oyuncuların takıma girip skora katkı yapması önemliydi. Özellikle Uygar'ın biraz şans verilirse, önemli bir oyuncu olacağını düşünüyorum. Hızlı, çalışkan ve mücadeleci...
Giresun karşısında müthiş 2 gol atan Van Persie herkese, "gol nasıl atılır" dersi verdi. Onun tek problemi yeterince topla buluşamamak, buluştuğunda ise temiz vuruş yapamamaktı. Dün gece gördük ki; beslendiğinde inanılmaz işler yapıyor. Ne yapacağını, nereye vuracağını çok iyi biliyor. Yeter ki istediği pasları alabilsin.
Pereira onunla didişeceğine, şampiyonluğun anahtarının Persie'de olduğunu anlaması gerekiyor.
NOT: Sevgili dostum, Fenerbahçe tribünlerinin önemli siması Sefa Kalya'yı kaybettik. Bütün Fenerbahçe camiasının başı sağolsun. Allah rahmet eylesin.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor