06 Mayıs 2016 | Cuma

Basit matematik!

Hani bazı maçlar vardır ya; "sabaha kadar oynansa" golsüz berabere bitecek. İşte öyle bir maçtı Fenerbahçe-Konyaspor mücadelesi… İlk maçta tura yetecek skor üstünlüğünü alan Pereira'nın nasıl bir taktikle oynadığını görmek için yedek kulübesindeki isimlere bakmak yeterli...
Hasan Ali, De Souza, Meireles, Gökhan Gönül, Uygar ve Ramazan'dan oluşan kulübe, Pereira'nın atmaya değil tutmaya sahaya çıktığının göstergesiydi.
Fazla yorulmadan, gol yemeden, maçın hiçbir anında rakibi heveslendirmeden oynadı sarı-lacivertliler… Konyaspor kadrosu ise yedek ağırlıklı olmasına rağmen Aykut Kocaman'ın ezberlenmiş sistemini oynamayı başardı.
İki takımın da gol atmaya gönlü olmayınca ilk yarıda zevksiz, pozisyonsuz bir maç izledik. 2. bölge oyunu iki teknik adamın da istediği şeydi belki de!

Sezonun en iyisi Volkan
İddia ediyorum; sezonun en değerli yerli oyuncusu Volkan Şen'dir. Kiminle isterseniz kıyaslayalım: Oğuzhan'la mı, Queresma ya da Gökhan Töre'yle mi?
Pereira'nın "geç fark etmiş" olmasına rağmen sezona damgasını vurdu.
Bir hücum oyuncusunda görmek istediğimiz her şey Volkan'da var. Ben kanat oyuncusunun geniş alanda iş yapanını gördüm, dar alanda müthiş oynayanları...
Ama Volkan bu ikisini de yapabiliyor.
O vitesi arttırınca takımın havası değişiyor.
Topla beraber süratle koşarken bir anda fren yapabilmesi bana Rıdvan hocayı hatırlatıyor. Bence Avrupa Şampiyonası'na damga vuran oyunculardan biri olacak. Şimdi size basit bir matematik sorusu soracağım: Diego'nun 3 milyon 500 bin euro kazandığı bir takımda sizin paranızla Volkan Şen ne kadar eder?
Önce Diego'yu 'ıslıklayanları' eleştirenler versin bu sorunun cevabını! Taraftar her şeyi görüyor.
Haberiniz ola...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor