Fehmi Özgüler

Fehmi Özgüler

06 Aralık 2009 | Pazar

Çakır'a yakışmadı

Turkcel Süper Lig'de son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken Kasımpaşa, ligde kalmak için uğraş veren Sivasspor ile 2-2 berabere kaldı. Son 5 haftadan beri yenilgi yüzü görmeyen, Trabzonspor'dan sonra Fenerbahçe'yi de aynı (3-1) skorlarla geçen Kasımpaşa'da teknik direktör Yılmaz Vural ile bu karşılaşma öncesinde görüştüm. Tecrübeli hoca, maçın zor geçeceğini ve Sivasspor'dan çok çekindiğini söyledi. Nitekim karşılaşma sonunda Vural'ın haklı olduğunu gördüm. Oysa Kasımpaşa, karşılaşmanın hemen başında Cenk İşler'in attığı süper golle 1-0 öne geçmesine ve moral bulmasına karşın, oyun disiplininden uzaklaştığı için kazanamadı. Orta hakem Cüneyt Çakır'ın Sivasspor'a ikram ettiği penaltı atışını Erman gol yapınca durum eşitlendi. İkinci yarıda Gökhan'ın golüyle Kasımpaşa öne geçmesine karşın daha sonra oyuna giren Barış'ın golüne engel olamayınca, sahadan bir puan alarak ayrıldı. Ligin dibine demir atan Sivasspor'un dünkü Kasımpaşa karşısında üç puanı alması sürpriz olmazdı.

Yiğido toparlanmış
Ancak savunmanın göbeğinde kademe hatası yapınca, kalesinde iki gol gördü. Önceki maçlarına oranla biraz toparlanmış olduğunu gördüğüm Sivasspor'un ligin ikinci yarısında Mehmet Yıldız'ın takıma girmesiyle, alacağı puanlarla tehlikeli bölgeden çıkacağına inanıyorum. Bir çift sözüm de orta hakem Cüneyt Çakır'a olacak. Gözünün önünde gelişen pozisyonda Ersen Martin'in yere düşmesine penaltı çalmasına herkes gibi ben de şaşırdım. Karşılaşmanın gözlemcisi Ahmet Akçay'ın ona verececeği puanı merakla bekliyorum. Senin gibi bir hakeme bu kararı hiç yakıştıramadım. Belki maçı ufak gördün ve kendini iyi motive edemedin. Her iki takım bir puana sevindi. Çünkü kaybeden moral olarak geriye giderdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor