26 Mayıs 2009 | Salı

Favoriler kazandı

Aşırı sıcak havada başlayan TFF 2. Lig play-off maçlarının ilkinde, takımlar bu havadan oldukça etkilendi. Tarsus İdmanyurdu, takım özelliği daha iyi olan, birlikte oynayamaya çalışan organize bir takım görüntüsü verdi. Çorumspor ise yetenekli, kaliteli oyuncuları bulundurmasına rağmen çok dağınıktı. Savunmada çok ciddi hatalar yaptılar. Maçtan önce yaşadıkları olumsuzluklar takıma oldukça yansımış. Futbolcular bundan çok etkilenmiş. Takım özelliği olan Tarsus, bu maçı rahat bir havada oynadı. Sıcak hava onları etkilemedi. Bunda yörelerinin etkisi oldukça görüldü. Nitekim maçı da zorlanmadan kazandı. Tarsus İdmanyurdu'nda hücum da oynayan Tayfun, savunmada oynayıp, daha sonra orta alana geçen Vedat göze batan oyunculardı. Sarı-lacivertliler, kontrollu ve sabırlı oyun anlayışıyla Bank Asya 1. Lig'e çıkabilecek bir takım.

Kulakları çınlattı
Konya Şekerspor-Şanlıurfaspor maçına gelirsek... Konya Şekerspor, iki atakta iki gol bulunca doğal olarak oyuna ağırlığını koydu. Bunun yanında Şanlıurfaspor'da savunmanın göbeğinde oynayan Yaşar, kırmızı kart görünce, yeşil-sarılıların savunması gedik verdi. Şeker'de hücuma dönük orta alan oyuncusu Uğur, attığı iki gol ve oynadığı futbolla dikatleri çekti. Konyaspor alt yapısından yetişip Şekerspor'a verilen Uğur, Turkcell Süper Lig'de sıkıntılı günler geçiren Konyaspor'da "Ben neden yokum" der gibiydi. Eksik oynamasına rağmen Şanlıurfaspor, zaman zaman Şekerspor kalesinde birkaç tehlike yarattı. Konya Şekerspor, genellikle yan toplarda ciddi sorun yaşadı. Nitekim maçın son dakikasında Şeker, yan top zaafından arka arkaya 2 gol yiyerek maçı uzatmaya götürdü. Konya Şekerspor, uzatmanın hemen başlarında kazandığı penaltıyla yeniden öne geçti. Urfaspor'a yazık oldu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor