07 Mart 2011 | Pazartesi

Tebrikler Şenol Güneş

Futbolu keyif veren iki takımın, maçtan beklentileri farklıydı. Trabzonspor şampiyonluğu kovalarken, Beşiktaş kaybolan prestijini kurtarma peşindeydi. Yapılan yatırımlar kıyaslandığında Trabzonspor rakibine göre çok başarılı.
Maça hızlı ve keyifli başladı. İki takım da beklerini oyuna sokuyor, atakta etkili olmaya çalışıyordu. Hücuma çıkan bekin boş bıraktığı yerden rakip kontraya çıkıyordu. 'Gol her an gelecek' diye düşünürken golcüler bizi yanılttı.
Bobo, Umut ve diğerleri önemli pozisyonları harcadılar.
İki takım da orta alanda baskı yapamadı.
Bu yüzden iki takımda orta alanı hiç bir engelle karşılaşmadan kolay ve rahat geçiyordu.
Güneş, Ceyhun'u oyuna alıp eksiğini gidermeye çalıştı. Fakat Serkan'ın ağır bir kararla oyundan atılışı oyunu Beşiktaş'a çevirdi.
İkinci yarı daha kontrollü başladı. İki dakika arayla 2 benzer gol geldi. Kalecilerin en çaresiz oldukları ön direk golleriydi bunlar.

Burak başroldeydi
Sivok atılınca sahadaki her şey dengelendi.
Adam sayısı azalınca boş alanlar arttı. İki takım da karşı atak yaparak pozisyon bulmaya başladı. Topa basıp organize olmak yerine direk hücuma çıkmayı benimsediler.
Oysa dengeli olmak bu anlarda çok işe yarayabilirdi.
Bu ataklarda trabzon daha etkiliydi.
Özellikle Burak hızı ve arzusuyla başroldeydi.
Kaleciyi geçtiği ve düşürüldüğü pozisyonda maç bitebilirdi. Verilmesi gereken kırmızı kart ve Rüştü'nün ihracı maçı bitirebilirdi.
Hakem boş kaleye gol atmak yerine kendini yere attığını düşündüğü Burak'ı aptal yerine koymuştu. 5 dakika sonra Burak hakeme de cevabını verdi. İbrahim Toraman'ın alışılan ikramını kabul etti. Trabzon önemli bir maçtan galibiyet aldı.
Bunu yaparken rakibinden daha kötü veya daha iyi değildi.
Sadece hocası daha iyiydi ve Burak çok istekliydi. Tebrikler Şenol Güneş.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor