17 Nisan 2012 | Salı

Tren kaçtı

Fenerbahçe'nin kazanması ile birlikte daha da önem kazanmıştı Galatasaray derbisi Beşiktaş için. En iyi sonuç beraberlik olurdu Fenerbahçe-
Trabzonspor maçında, olmadı.
Fenerbahçe kazanınca, mecbur kaldı Kartal 3 puana.
Dün gece Egemen'i de Almeida'yı da çok aradı Beşiktaş.
Savunmada, daha doğrusu savunamamada ciddi sıkıntı yaşayan siyah-beyazlı ekipte ayrıca Holosko, Almeida'nın aranmasına neden oldu. Portekizli golcü olsaydı belki de o gol pozisyonu kaçmayacaktı.
İlk yarıda Holosko'nun kaçırdığı pozisyon sonrasında kaleye bile gidemeyen Beşiktaş, ikinci yarıda ise biraz rakibine önde basınca göze hoş gelen futbol çıktı ortaya ama sadece 55- 60 arasında.

Göçek çok kötüydü
Sonrası zaten malum. Kabataş Erkek Lisesi'nden okul arkadaşım Hüseyin Göçek kusura bakmasın ama maç o ve ekibi adına çok kötü geçti.
Tercih hakları ve oyun kontrolü konusunda ciddi sıkıntılar yaşadı. Dünkü sonuçla şampiyonluk ve 2.'lik için Galatasaray ve Fenerbahçe yalnız kaldı.
İki takımın maçları şampiyonu belirleyecek. Beşiktaş ve Trabzon havlu attı. Geçmiş olsun.
Son yazımın ardında, önce Fenerbahçe Medya ve İletişim Sorumlusu sevgili kardeşim Orkun Yazgan aradı. Sonrasında ise çok centilmence Ali Yıldırım. Almeida ve Egemen konusunda yanlış anlaşıldığımı fark ettirdiler. Almeida ve Egemen'in sarı kartlarının hesabı sorulmalı demiştim, yanlış anlamışlar. Algıda seçicilik yaşıyorlar ve en önemlisi savunma kalkanları açık yaşıyorlar.
Ama aynı algıyı Emre'nin "f..king nigger" söylemi, sonrası da gösterseydiler, olmadı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor