22 Nisan 2012 | Pazar

Yine ofsayt!

İlk yarısında Trabzonspor'un üstünlüğünü yaşadığımız bir maç oldu. Beşiktaş, cılız atak ve şutlarla bordo-mavili takımın kalesini dövmeye çalıştı.
Kadro konusunda sıkıntı yaşayan Tayfur hoca, Trabzon karşısına beklediğim 11 ile çıktı.
11'in son haftalardaki en önemli ismi Fernandes'in maçı içindeki performansı sürekli belirleyeci oluyordu, dün de öyle oldu. Şenol Güneş de bunun farkında olacak ki Zokora ve/veya Colman'ı Portekizli oyuncuya yakın oynattı.
Beşiktaş'ın önemli sıkıntısı bu baskı sırasında, Fernandes'in rakibini kanatlara çekip, orta alanda boşluk yaratamaması oldu. Gerçi Fernandes takım arkadaşlarına böyle bir koridor açsa da kim girecek oradan o da merak konusu.
Geçen hafta Galatasaray maçında, şimdi de Trabzonspor maçında benzer senaryo. Allah aşkına zaten futbol üzerinde kara bulutlar var.
Şu yardımcı hakemlerdeki performans düşüklüğünü nedense ikinci maçta da Beşiktaş'ı buldu. Özellikle federasyon başkanlığına Yıldırım Demirören'in gelmesinden sonra...
Dünkü hatanın ardından G.Saray-F.Bbahçe maçının hakemi Fırat Aydınus ve yardımcılarının performansını merakla beklemeye başladım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor