22 Aralık 2012 | Cumartesi

Yeni yıl hediyesi

Maçın ilk yarısında oynayan Kayserispor ve bu oyunu izleyen bir Beşiktaş izledik. Ama deplasman takımı şunu unuttu. Futbolda sadece hücum yaparak maç kazanamazsınız.
Güzel oynarsınız ama kazanmak için savunma da yapmalısınız.
Dün gece Kayserispor bunu unutunca ilk yarının son dakikalarında goller peşi sıra geldi. Hani bir ifade vardır ya, beş dakikada Beşiktaş diye. Onu yaşattı siyah-beyazlılar. Önce Holosko ile sonrasında da Sivok ile golü bulunca rahatladı kara kartal. İlk yarıda Beşiktaş adına en kötü isim Ersan'ın oyundan alınması doğru bir karardı.
İkinci yarıyı ise, Beşiktaş'ın bu rahatlığının sahadaki mücadeleye ve oyun anlayışına yansıyacağını bilerek izledim.
Şaşırtmadılar beni. 75. dakikaya kadar oyunu kendi sahasında kabul edince sıkıntıya girdi siyah-beyazlı takım.

Quaresma olsun isterdim
Soğuktu İnönü dün. Kar ince de olsa yağıyor ve kendini gösteriyordu. Ancak bu soğukluğu attığı gollerle ısıtmaya niyeti yok gibiydi Beşiktaş'ın. Zaten skoru 3-0 yapmıştı. Ama uyuyan dev uyanır böyle zamanlarda. Kayserispor uyandı tek golle ama uykusu ağır geldi.
Sonuç olarak Beşiktaş ilk yarının son maçında taraftarına galibiyet hediye etti. Güzel yeni yıl hediyesi oldu 3 puan.
Ama beni hayal kırıklığına uğratan Quaresma kararı yıla damgasını vurdu.
Oynatabilmelerini çok isterdim ama olmadı. Yine da sokağa daha fazla para atmanın da anlamı yoktu. Umarım alınan dersin sonunda bu tür hatalar bir başka isim için yaşanmaz. Beşiktaş ikinci devre daha iyi olacaktır...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor