07 Mart 2011 | Pazartesi

Yağmura yakalanmak

Yağmur, bereket demek ya... 16 tane golle sonuçlanması gereken atak yapıyor Bursaspor ve bunlardan sadece birinde başarılı olabiliyor.
Memleketin en çok asist yapan adamı Ali Tandoğan, bir yandan top taşımak için bir kenara monte edilmiş Ozan, bir yandan taşıyor ama ne Altidore ne de Miller'a ulaşıyor toplar. Havadan yapılan ortalar kuşların hatırını soruyor çokça. Volkan ve Vederson'un yokluğunda Timsahlar sıkıntı çekiyor.
Sercan-hayta- Moskova'da arıyor geleceğini.
Seyirci ona 'Aldırma Sercan!' çekiyor. Yani bir dağınıklık var ortamda...
Maç, maçtan önce kazanılırmış halbuki...
Maçın hemen başında defansı da önde kurma düşüncesindeki Bursaspor, Belediyecilerin sıkıntı yaratacak denli büyük inadını aşamıyor.
Kuraldır; atamayana atarlar. Bursaspor o kadar çok dışarı oynuyor ki Belediyeciler ilk çerçeveyi bulan şutlarında hanelerine sayı ve puan yazdırıyorlar.

Golcüler suskun kaldı
Yeşil-beyazlı
tribünler susmuyor, sahada golcüler susuyor. Rakip takım taraftarı, Boz Baykuşlar 'ofsayta ve Dünya Kadınlar Günü'ne gönderme yapıyor.
Defansta Serdar Aziz ve Mustafa gayretli ama çok top kaybediyorlar. Ergiç ileride Battalla ve Miller'ı bulamayınca yana ve geriye oynuyor.
Maçın başlarında Ali Tandoğan'la yan toplardan gol bulma isteği giderek sönümleniyor.
Tribünler yine susmuyor. Ertuğrul Sağlam, Bekir, Ömer, Turgay yüklemesi yapıyor ama görüntü yine değişmiyor. Sağlam'ın bu maçtaki yanlışını, bu isimlerle maça başlamamak olarak algılamak gerektiğini bir kenara yazalım. Bursaspor ilk kez bu kadar çaresizleşiyor.
Belki Avrupa kupalarında bu türden bir çaresizlik daha yaşamıştı. Yağmur gelip geçiyor yeşilbeyazlıların
üzerinden... Üşüterek bu kez...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor