13 Mart 2011 | Pazar

Yanlışlar zinciri

Bursaspor'un bu maçı yanlış paslar ve yerinde olmayan girişimler silsilesi olarak adlandırsak ya da anlatsak abartmış olmayacağız sanırım.
Ceza sahasının önüne yıkılan yeşil-beyazlıların yapamadığı tek şey o top; yerinde ve noktasındaki adama aktaramamak oldu.
Özellikle Altidore'un Timsahlar'ın iflah olmaz esmerinin "ben burada, kanada yakın bu yarda ne arıyorum bu toplarla ne yapacağım!"görüntüsü de hem yeşil-beyazlıların hem Miller'in sıkıntısıydı.
Sık dokunmuş Karabükspor defansının arasında çile çeken adamdı çünkü Miller. Topla buluştuğu anda sırtı dönükken kaleye attığı şut onun kalitesini gösteriyordu ama bu, Bursaspor için yeterli olmayacaktı. Yeşil-beyazlılar, Çelikçiler'in karşısında daha ilk dakikalarda golü buldular ama o dakikadan sonra çileydi işte.

Agresif olmaları şart

Orta sahada topa basan takım yine misafir takımdı ama Karabükspor ceza sahasının önünde ve içinde o kadar sıkı durdular ki o kalabalığın arasında gol bulmak imkansız gibiydi.
Defansta Ömer'siz ve Vederson'suz oynayan Timsahlar'ın Sercan ve Volkan'dan sonra ileride takımın kimyasına uygun bir ikili üretmek isteği sezon sonuna kadar şampiyonluk yarışının biraz sıkıntılı geçmesine yol açacak Bursaspor için.
Oysa geçen senenin ipi en ileride göğüsleyen ekibinin amacı yine aynı başarıyı yakalamaksa böyle bir maçı kesin kazanmak zorundaydı.
Oysa ilk golün ardından yine aynı durgunluk yine o ağır görünüm özellikle Batalla'nın sıkıştırmalardaki top kayıplarıyla daha da içinden çıkılmaz bir hale getiriyordu işi.
Haftalar tükeniyor ligin sonu yavaş yavaş görünüyor.
Ve Timsahlar'ın yapacağı bir şey var; bu halim selim mücadele görüntüsünden daha agresif bir müsabaka görüntüsüne geçmek.
Ama mutlaka…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor