27 Mart 2010 | Cumartesi

Belediye çalışıyor

Atatürk Olimpiyat Stadı tribünlerini dolduran Bursaspor taraftarını gördüğümüzde, şehrin şampiyonluk havasını yaşadığını bir kez daha gözlemleme olanağı bulduk. Bu çok güzel... Ancak hep merak ettiğimiz şuydu; "Acaba oyuncular bu yükün altından kalkabilecek mi?" Büyükşehir maçına bakarak bu soruya vereceğimiz yanıt olumsuz. Denizlispor maçının kadrosuyla sahaya çıkan yeşil-beyazlı ekip, ilk yarıyı akıl almaz bir telaşla oynadı. Orta alanı hızlı geçip, topu bir an önce Sercan- Turgay ikilisiyle buluşturma istediği bir Bursaspor klasiği olan Volkan-Ozan İpek kaynaklı kanat ataklarını azalttı.

Bursaspor'u stres yaktı

Bursaspor
'un ilk yarıda stresle oluşan telaşı beraberinde savunma hatalarını getirdi. Bursaspor gibi lider takım asla yemeyeceği bir korner golünü Hüseyin ve İvankov hatasıyla ağlarında görürken, Hasan Ali'nin golünde zincirleme hatalar vardı. İkinci yarıda gerçek Bursaspor sahadaydı. Bu bölümde Ertuğrul Sağlam, Ergiç-Batalla değişikliği ile golü daha çok düşünen bir düşünce ortaya koydu. Buna karşın, Sercan-Turgay sonradan oyuna giren İglesias'ın etkisiz olması Bursaspor'a sadece 1 gol getirdi. Sonuç olarak Büyükşehir Belediyespor önce kendisine sonra İstanbul'un büyüklerine çalıştı. Bir bakıma Galatasaray-Fenerbahçe maçının gerilimini de azalttı. Bursaspor için ise bu yenilgi belki de hayırlı oldu. Bundan sonra daha stressiz oynamaları gerektiğini anlayacaklardır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor