23 Temmuz 2012 | Pazartesi

Ne Baroni, ne Topal...

Cristian Baroni'yle Mehmet Topal'ı topla, bunlara bir de Selçuk Şahin ekle, bu denklemden bir Emre Belözoğlu sonucu çıkmaz. Olmadı üçüne Topuz'u da ekle sonuçta Alex'in yaratıcılıkta ve takım liderliğinde yalnız kalması engellenemez.
Bu dört oyuncu olsa olsa çalışmayan bir aracı arkadan itecek futbolcular. Hiçbiri aracın arızasını giderecek özelliklere sahip değil.
Baroni'nin geçen yıl yaptığı çıkışa rağmen bunu yazıyorum ve o performansını bütün bir sezona yayacağına inanmıyorum.

ÜÇ TRANSFER ŞART
Bunun için Fenerbahçe'nin mutlaka kreatif yönü kuvvetli, Alex'e kilit vurulduğunda ondan rol çalacak, lider özelliklerine sahip bir oyuncuya ihtiyacı var.
İşte bu nedenle F.Bahçe'nin transferde önceliğini orta alana ve söz konusu özelliklere sahip bir oyuncuya vermesi gerekiyor.
Tabii Aykut Kocaman ve yönetimin öfke kontrolü konusunda hata yaptığını da ekleyerek...
Emre Belözoğlu gibi bir oyuncuyu alternatifini bulmadan göndermek en basit şekilde böyle açıklanabilir. Üstelik Emre'nin en az iki yıl daha üst düzey futbol oynama olanağı varken...
Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme faciası yaşamak istemiyorsa, F.Bahçe bu sıkıntıyı derhal gidermeli...
Aksi takdirde UEFA nezdinde yapılan bunca mücadele, "Bunun için mi yaygara kopardınız?" sözleriyle yok olup gider.
Bu arada Yobo veya alternatifi ile bir de çalışkan ve etkili forvet (Bienvenu gözden çıkarıldığına göre...) kesinlikle Fenerbahçe'nin kapsama alanı içine olmalı...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor