30 Ocak 2010 | Cumartesi

Hiçbir şey olmaz

Çeltik tarlasını andıran bir sahada, teknik kapasitesiyle ünlü bir kadro, fiziğe dayalı rakiple boğuşunca, 4 futbolcusu sarı kart cezalısı durumuna düştü Fenerbahçe'nin. Çok kişi bu kartların bilinçli olarak görüldüğünü ima ederken, bir o kadar kişi de sarı-lacivertlilerin bu kartlar yüzünden Sivas'ta zorlanacağını dillendiriyor. Kendi payıma o kartların Sivas'ın soğuğundan kaçmak adına alındığına inanmıyorum ben. İnanmadığım bir diğer konu da Fenerbahçe'nin, o futbolcuların yokluğundan dolayı zorlanacağıdır. Çünkü Alex ve Gökhan Gönül oynayacaklar. Bu da yoklukları başka futbolcularla giderilemeyecek iki oyuncusuyla sahaya çıkacağı anlamına gelir Fenerbahçe'nin. Dolayısıyla en vazgeçilmez 2 yıldızının sahada yer almasıyla kanadına ve aklına kavuşacaktır Daum'un ekibi. Elbette kart cezalısı durumuna düşen oyuncuların önemsiz futbolcular olduğunu söylemek istemiyorum. Ancak Alex, Volkan ve Gökhan Gönül dışındaki futbolcularının yokluğunu, başkalarınınki kadar hissetmez Fenerbahçe.

Sadece Emre aranır

Elbette Emre'nin önemini unutmuş değilim. Ama Mehmet Topuz, hatta Özer gibi 2 yetenekli oyuncusu, Deniz ve Selçuk gibi 2 "Asker" i var sonuçta. Hoş, kart cezalısı futbolcular içinde (hele Baroni de yokken) en çokta Emre'yi arayacaktır Alex ve arkadaşları. Ama hepsi bu işte. Eh, uzun maratonda eksiğin bu kadarı da olsun izninizle ve o kulübede oturanlar da fırsat bu fırsat, çıkıp kalitelerini konuştursunlar. Yani, bana sorarsanız fazla sorun olmayacaktır kart cezalısı Lugano, Baroni, Santos ve Emre'nin yokluğu. Zira Bekir asıl yerinde oynayacak Lugano'nun yokluğunda. Santos'un sol kanattaki boşluğunu çabukluk ve hırsıyla dolduracaktır Uğur. Baroni'ninkini de Selçuk, Deniz, Topuz ve Özer'le doldurma şansı olduğuna göre, sadece Emre'nin yokluğu sorun olacak kanımca. Fenerbahçe, Sivas deplasmanından da 3 puanla dönerek kadrosunun Türkiye ölçeğinde ne kadar kaliteli olduğunu ispatlayacaktır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor