İsmet Tongo

İsmet Tongo

27 Ocak 2011 | Perşembe

Rant adayları!..

Adnan Polat, rekor kırarak bir ilki başardı. Futbol oynanan dünya ülkeleri içinde onun kadar hiçbir başkan muhalefet oklarına hedef olmadı. Tabii bu hedefin içinde, Adnan Polat'la birlikte Adnan Sezgin de iyi bir yer işgal ediyor. Alakalı alakasız sokaktaki insandan, muhalefete, partilere ve de medyadaki taraflı yazarlardan günde 5 ile 10 arası "İstifa et" uyarısı alan başkan Adnan Polat neden bu hale düştü.
1 - Başkan Polat'ın bazı konularda kendisine yapılan uyarıları dinlemediği ve bildiği gibi hareket etmesi sarı-kırmızılı camiada muhalefeti ayaklandırdı. Başkan bu konuda daha esnek olabilirdi.
2 - Galatasaray futbol takımının aldığı sonuçlar ve sezon başında yapılan transferler tenkitlerin önde gelen maddesiydi. Eldeki paraya göre yapılan transferlerde daha dikkatli olunabilirdi.

Tam 6 başkan adayı var
3 - Gerçek olan bir şey de şudur: Galatasaray'da Türk Telekom Arena Stadı'nın bitmesi ile "artan rant" bugün herkesin iştahını kabartmış, bu yüzden de tarihte ilk defa 'çok başkan adaylı genel kurul' gündeme gelmiştir. Düne kadar, borç batağındaki Galatasaray kulübüne el uzatmayanlar, bugün rantın cazibesi peşinde koşmaktadırlar. Milleti istifa isteme hastalığına yakalatan başkan Adnan Polat'ın karşısındaki esas sorun da budur. Söylentilere göre şu anda altı aday başkanlık peşinde koşmaktadır. Kulağıma gelen isimler şunlar: Faruk Süren, Ali Dürüst, Cemal Özgörkey, Adnan Öztürk, Turgay Kıran,
Adnan Helvacı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor