Levent Tüzemen

Levent Tüzemen

29 Ocak 2012 | Pazar

İnanç yoktu

Galatasaraylı futbolcular "Türkiye'nin en iyi takımı biziz" havasına girmiş olacaklar ki; ayakları Bursa'da yere basmıyordu. Fiziksel olarak belki sahadaydılar ama kafaca maça hazırlanmamışlardı. Ankaragücü maçında dinlenenlerden Ujfalusi hariç Selçuk, Melo, Hakan etkisiz oynadı.
Fatih Hoca, Ankaragücü maçındaki kadroyu sahaya sürseydi inanın daha kötü olmazdı.
En azından daha iyi mücadele ederlerdi. Galatasaray'da bazı oyuncular kendini vazgeçilmez olarak görüyorlar.
Selçuk-Melo ikilisi birbirinden kopuk ve çok top kaybı yaparak oynayınca orta alanda üstünlük kuramadılar. Batalla'nın akıl hocalığında Bursaspor alanları iyi kapatıp Galatasaray'ın göbekten gelmesini engelledi. Çıkışı maçı olarak gördükleri sınavda Galatasaray'ı sahanın yıldızı Batalla'nın golüyle yendiler.

Sercan'la olmaz
Galatasaray, Eboue ve Baros gelmediği sürece hem gol yollarında tıkanır hem de savunmada topal kalmayı sürdürür.
Tekniği ve top sürme becerisi olmayan sadece süratiyle oynayan Sercan, Elmander'in partneri olmaz.
Batalla'nın attığı golde savunmanın pozisyon alışı ve adam takibi faciaydı. Birçok Bursa atağını kesen Ujfalusi olmasaydı Galatasaray farklı kaybederdi.
Galatasaraylı oyuncular Samsun'da inandıkları için maçı döndürmüştü. Bursa'da kafalarla ayakların uyumu da yüreklerde inanç da yoktu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor