04 Kasım 2011 | Cuma

Hayat öpücüğü

Geçen sezon Beşiktaş, bu Dinamo'dan 2 maçta 8 gol yemişti. Tamam Ukrayna ekibi önemli bir ekol ama Beşiktaş da böyle bir bozguna uğrayacak takım değildi. İlk karşılaşmada yenilen son saniye golünden sonra siyah-beyazlıların kazanma vakti gelmişti. Maç başladığında gördük ki Beşiktaş çok istiyor. Ne var ki sorun artık takımlarımızın klasikleşen kale önünde çoğalamama derdiydi. Sağdan, soldan ortalar gelirken Almeida dışındakiler ceza alanına girmek için izin isteyecek gibiydiler neredeyse. Sadece duran toplarda bir kalabalık vardı ve golün de böyle bir pozisyonda geleceğinin haberini veriyordu bu durum.

Direksiyon Beşiktaş'ta
Orta sahada Aurelio, Ernst ve Veli tüm enerjileriyle Kiev hücumlarına set çektiler. Beşiktaş golleri kaçırırken Ukrayna takımı arada bir geliyor ama yürekleri ağızlara getiriyordu. İkinci yarıda artık Kiev hiç gelemez olmuştu. Ancak Beşiktaş baskısında da pozisyon gelmiyordu. Anlı şanlı hücumcuların yapamadığını Egemen yaptı ve hakikaten de yaşam öpücüğü gibi bir gol attı. Stoke City'nin kazanması Beşiktaş'ın bu galibiyetinin önemini anlatıyor. Şimdi direksiyon Beşiktaş'ta. İki ekip de aynı takımlarla oynayacak ve aynı sayıda puan alırlarsa tur Beşiktaş'ın olacak. Son bir söz. Sadece santrfor rakip ceza alanına girebilir diye bir kural yok.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor