04 Mart 2012 | Pazar

Beyinde rotasyon

Hafta içinde medyada Fenerbahçe'nin Gençlerbirliği karşısında rotasyon yapma ihtimalden söz ediliyordu.
Ama sahada neredeyse aynı takım vardı. Rotasyon sanki kafalarda yapılmıştı. Fenerbahçeli futbolcular, pozitif düşünen ve düşündüklerini sahaya yansıtan bir görüntüdeydi.
Oyuncuların isteği ve heyecanı bir yana Fenerbahçe'nin herhalde en farklı yanı sağ kanadının işler hale gelişiydi.
Geçen sezonun büyülü ikinci yarısında üst düzey performans gösteren Gökhan-Mehmet ikilisini bu sezon ne kadar aradıysak bulamamıştık. Gazetelere kayıp ilanı mı versek derken bu maçta bulduk. İlk dakikadan itibaren ikilinin sağdan hücum girişimleri farklı sonuçtan bile daha memnun ediciydi herhalde Aykut Kocaman için.

Sow'un Güiza'dan farkı
Stoch'un Kadıköy performansı müthiş. Yine birbirinden şık goller attı. Yine birbirinden akıllı bindirmeler yaptı. Ama madalyonun bir de öbür yüzüne bakmak gerek. Gençlerbirliği'nin ilk yarıdaki birkaç atağı da o kanattan geldi. Gökhan-
Mehmet ikilisi kadar dengeli değil Ziegler-Stoch ikilisi. Birisi hücumda iyi değil, diğeri de savunmada. Halbuki sağ taraftaki ikili iki yönlü.
Sow'a gelince... Güiza'dan farkı şu. Gol atamayınca strese girmiyor. Sakin sakin oynuyor.
Bunun sonucunda oyunun akışında golünü atıyor.
Fenerbahçe adına moral getiren bir galibiyet oldu. Haftaya Ankaragücü maçı olduğu düşünüldüğünde büyük bir sürpriz olmazsa Galatasaray maçına
kadar kayıp yaşamayacaklar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor