Murat Başoğlu

Murat Başoğlu

05 Nisan 2010 | Pazartesi

Bahar mevsimi

Baharın geldiği bu günlerde görüyoruz ki Fenerbahçe'ye de bahar gelmiş. Havanın güzelliğinden mi, yoksa Aziz Yıldırım'ın yokluğundan mı hem Fenerbahçe tribünlerinde hem de sahada ki Fenerbahçeli futbolcularda çiçekler açmış gibiydi. Sezonun ikinci yarısının başından beri korkak bir futbol oynayan Fenerbahçe dün sanki sezona yeni başlıyor gibi aç, şampiyonluğa bir maç kalmış gibi cesurca futbol oynadı. Böyle olduğu zamanda kendi sahasında kazanması kolay oldu. Fenerbahçe'de bütün takım Emre Belözoğlu kadar koşunca bu güne kadar hiç izlemediğimiz keyifte bir futbol izlettiler. Buna bir de seyircinin özlenen desteği eklenince "değmeyin keyfime'' bir maç oldu. Fenerbahçe takım gibi takım olunca yani defansta Lugano ve Bilica ikilisi, Turkcell Süper Lig'in en kuvvetli golcülerinden birini etkisiz hale getirdi. Orta saha Emre'nin Mehmet Topuz'un hatta Selçuk'un hem rakip takıma top yaptırmaması hem de tek topu çok iyi yapması orta sahada Kayserinin gücünü sıfırladı.

İşte hayal edilen futbol

Sağda Gökhan'ın solda Santos'un kanat ataklarını iyi organize etmesi, ileride Güiza çıkana kadar iyi futbolu ve aynı zamanda Gökhan girdikten sonra bu iyi futbolu devam ettirmesi Fenerbahçe'nin maçı kazanmasında büyük rol oynadı. Sanırım Aziz Yıldırım sezon başında böyle bir takım kurarken bu futbolu görmeyi hayal etmişti. Ama bugün o olmadığı için bu futbolu göremedi. Aslında tüm Fenebahçelilerin de görmek istediği futbolda tam böyle bir futbol... Zaten şampiyon olmak istiyorsanız böyle oynamak zorundasınız. Belki buraya kadar idare ettiler ama bundan sonra ancak böyle oynayarak şampiyon olabilirler. Artık Fenebahçe'nin yapması gereken bu son 7 maça konsantre olmak

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor