20 Ağustos 2007 | Pazartesi

Sivas hak etti

Olaylı Trabzonspor maçıyla sezona başlayan Sivasspor, lige Fenerbahçe'yi yenerek giren İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u konuk ederek ikinci haftaya başladı. Trabzon'daki olaylar nedeniyle geçen haftadan cezalı duruma düşen Murat, Muhammed ve Akın'dan yoksun bir kadroyla sahaya çıkan ev sahibi karşılaşmaya hızlı başladı. Ancak ilk tehlikeli atak konuk Belediyespor'dan geldi. İlyas'ın yaklaşık 35 metreden savurduğu füze üstten auta çıktı. Sivasspor; Balili, Mehmet Yıldız ve Cvetkov üçlüsüyle rakip kalede gol ararken İstanbul Büyükşehir, Adriano ve Sertan ikilisiyle kontrataklarla tehlikeli olmaya çalıştı. Kırmızı-beyazlı ekip, daha henüz 5. dakikada beklediği gole kaptan Mehmet Yıldız ile kavuştu ve 1-0 öne geçti. Golle birlikte daha rahat oynamaya başlayan Sivasspor çok sayıda gol pozisyonunu değerlendiremezken kaleci Hasagiç, kalesinde adeta devleşti ve ilk yarı ev sahibinin üstünlüğüyle sona erdi.

Adalet yerini buldu
İkinci yarıda da ilk yarıya benzer görüntüler vardı sahada. Daha istekli olan taraf ev sahibi olurken, iyi direnen İstanbul ekibi kalecisi ve biraz da şansıyla farkın artmasını önledi. Ancak atamayana atarlar kuralı işlercesine konuk ekip 90+2'nci dakikada Erman Kılıç'ın soldan ortasına Gökhan Kaba'nın şık kafa vuruşuyla eşitliği sağladı. 90+3'de ise kornerden İlhan'ın yaptığı ortaya karambolde ayak koyan Diallo takımına üç puan getiren galibiyet golünü attı. Sonuçta ilahi adalet tecelli etti ve daha çok isteyen taraf kazandı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor