19 Mart 2011 | Cumartesi

2 farklı Aydınus

Hafta içi Oğuz Sarvan'ın demeçleri ve Yüksel Okçuoğlu'nun istifası belli ki derbi öncesi hakemleri olumsuz yönde etkilemiş.
Dün akşam Galatasaray'ıngolüne kadar farklı, ikinci yarı daha farklı bir Fırat Aydınus izledik.
Galatazsaray'ın golüne kadar pozisyonları oynattı, oyuncuların faul beklentisini umursamadı. Golün ardından ise maçın başında oynattığı pozisyonların aksine ufak temaslara bile anlamsız fauller çaldı.

G. Zan'ın kartı yanlış
İkinci yarıda ise futbolcuların topu elle oynamalarında ciddi yorum hataları yaptı. Bu yorum hatalarından birinde Fenerbahçe'nin golü geldi.
Derbide aynı zamanda 2 farklı Alex vardı. Biri futbolcu, diğeri yardımcı hakem Taşçıoğlu'ydu. Galatasaray'ın Servet ve Baros ile bulduğu gollerin ofsayt gerekçesi ile iptal edilmesi doğruydu.
Cimbom'un golünde pozisyonu devam ettirmeleri de doğruydu. Faul yoktu. 32'nci dakikada Gökhan Zan-
Alex
mücadelesinde Gökhan'ın aleyhine verdiği kart ve faul yanlıştı.

Serkan Ok'u kutlarım

41'de Gökhan Gönül'ün taç çizgisi üzerinden çevirdiği top oyun dışına çıkmamıştı. Alex Taşçıoğlu yanlış karar verdi. Gökhan Gönül'ün tepkisine hakem duyarsız kaldı.
89'de sahaya atılan şişe kaleci Volkan'a gelebilirdi. Bu çok vahim olaylara sebep olabilirdi. Bu tavır Galatasaray sayircisine yakışmadı.
Tüm dikkatleri maç öncesi üzerinde toplayan yardımcı hakem Serkan Ok yazılanların aksine son derece başarılı kararlar verdi. Kendisini kutlarız. Maç sonu Baros'un hakeme davranışı sonucu hakemin ihracı doğruydu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor