Necmi Perekli

Necmi Perekli

11 Şubat 2010 | Perşembe

Tur geldi ama!

Öncelikle Yeni Rize Stadı'nı Türk futboluna kazandıranlara sonsuz teşekkürlerimizi bildirelim. Her şeyi modern bir şekilde düşünülmüş ve dizayn edilmiş mükemmel bir stat. Emeği geçen herkesi kutluyorum. Evet dün akşam stat harika, taraftarlar ise tribünde bir başka mükemmeldi. Güzel olmayan sahada oynanan futboldu. Önceki maçlarda övdüğümüz, methiyeler dizdiğimiz Trabzonspor gitmiş, yerine mücadele etmeyen, istekten yoksun, iki pas dahi yapamayan bir takım vardı. Futbolun değil, skorun önem taşıdığı dünkü maçta oyunda sadece zaman zaman Alanzinho'nun tutuk çakmak gibi ateşlediği bir kadro vardı. Orta saha ne yaptığını bilmeyen, birbirlerinden kopuk ve savruk bir görüntü içerisindeydi. Umut ise dağdaki yalnız gezen kovboyu oynadı. Orta alandan ne doğru dürüst bir destek alabildi ne de pas. Kenarlar ise zaten yoktu. Ömer ve Serkan öyle sanıyorum aldıkları talimat gereği ileriye değil yana ve geriye oynadı.

Bursa maçı zor geçecek

Konuk ekip, bordo-mavililere göre daha derli toplu göründü. Maçın ilk dakikalarında kısmetsiz kalmaları maçı döndürmelerine engel oldu. Bu yarıda yakaladıkları iki net gol pozisyonu vardı ki dışarı atmak daha zordu! İşte Belediyesporlular da dünkü maçta bu zoru başardı. Maçın kırılma noktaları bu pozisyonlardı. "Trabzonspor kötü" demiştik, hiç pozisyon üretemediği bu yarıda kenardan kullanılan bir ölü topla bu yarıyı 1-0 önde kapatıp kenar yönetimine ve taraftarlarına rahat bir nefes aldırdı. Sonuç olarak Trabzonspor ismini yarı finale yazdırdı. Ancak pazartesi günü ligde oynayacak olduğu Bursaspor maçı için ortaya koydukları futbol bana pek umut vermedi. Bursaspor karşılaşması zor geçeceğe benziyor. Maçın hakemi Hüseyin Göçek dün Alanzinho'nun düşürüldüğü pozisyonda penaltı vermeyerek büyük bir hataya imza attı. Ancak burada yardımcısının onu uyarması gerekiyordu. Yoksa genel yönetimi ve futbolcularla diyaloğu nedeniyle bizden geçer not alacaktı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor