Necmi Perekli

Necmi Perekli

07 Mayıs 2012 | Pazartesi

Baskıyı kaldıramadı

Trabzonspor, Fenerbahçe ile oynadığı bir final maçını daha kaybetti...
Aykut Kocaman, takımına 96 psikolojisini tekrar yaşatarak Trabzonspor'u yine psikolojik baskı altına alıp, tüm mantığını hapsedip maçı yine kendi lehine çevirmesini becerdi.
Şöyle ki; maçtan önce bazı yöneticilerine verdiği "Bu maçı kaybedersek felaket olur" beyanatı ipleri tamamen gererek oyuncuları ve özellikle tribünleri çığrından çıkardı.
Rakip Fenerbahçe ise sessiz, sakin ve soğukkanlı oynayarak Trabzon'un da motivasyonunu bozarak tüm şartları kendine çevirmesini bildi. Şimdi Güneş'e soruyorum: "Bu takım 1996'dan bu yana final maçlarını neden hep kaybediyor?"

Tuzağa düştü
Peki dün de yine neden kazanamadı?
Bu kayıplar arasında hem teknik hem de psikolojik olarak benzerlik var mı yok mu?
Diğer bir soru: "2012'de olmamıza rağmen, geçen bunca yıllardan sonra 1996 sendromundan bugüne ne dersi çıkardık?" söyler misiniz?
Şimdi ben söyleyeyim: "Tüm final havası taşıyan maçlarda Trabzonspor maç psikolojisini ve konsantrasyonunu taşıyamayıp gerekli havayı oyuncularına maalesef teneffüs ettirememiştir.
İşte bu gibi sebeplerden dolayı Şenol, Trabzonspor'un başında olduğu tüm final maçlarını maalesef kaybetmiş ve aynı tuzağa hep düşmüştür.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor