Necmi Perekli

Necmi Perekli

14 Mayıs 2013 | Salı

Umutlanmışlardı

Kendi sahasında ligin son maçını oynadığı İstanbul Büyükşehir Belediye maçı Trabzonspor için adeta iki devreli bir maç oldu. Her ne kadar ikinci yarıda da dördüncü golü gördü ise de bu golü atana kadar bordo-mavili takım neredeyse maçı verecek duruma düştü. Zira sahada oyunun insiyatifini ikinci yarıda tamamen rakibine kaptırınca bu ara ikinci golü de yiyerek İstanbul İBB rakip takımı bir puan için heveslendirdi.
Bu sebepten rakibi beraberlik golüne kavuşmak hevesi ile savunma güvenliğini de mecburen ihmal edince Trabzonspor kontrataktan Yasin'in ayağından dördüncü golü kazandı ve iki takımda artık rahatladı.
İstanbul ekibinin kaderi gelecek hafta kendi sahasında oynayacağı maçın sonucuna kalmıştı.
Elbette Trabzonspor'un gelecek hafta önce Galatasaray, sonra da Fenerbahçe ile oynayacağı iki büyük imtihanın hazırlığı içerisinde olduğunu da gözden kaçırmadık.

Kader niteliğinde iki maç
Bu iki maçın sonuçları şüphesiz 26 Mayıs'ta yapılacak olan kongredeki adayların şekil almasında önemli rol oynayacağını belirtmek gerekir.
İkinci yarıda oynanan futbol Trabzonspor'un son haftalarda ayağa kalkıyor tablosuna fevkalade zarar verdiğini hatırlatmak isterim. Bu futbolla gelecek iki maçın kaderi adeta belli demektir. Fakat bu maçlar için teknik ekibin gerekli tedbirleri alacağından da asla şüphem yok. Bu maçta Marek Cech ve Celutska göz doldururken Celutska için de 'her yerin problemsiz adamı' deyimini kullanmak isterim.
Adrian'ın bu maçta sahada yok olmasını "İştihanı gelecek hafta oynanacak iki maça sakladı" diye yorumlayabiliriz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor