Necmi Perekli

Necmi Perekli

23 Mayıs 2013 | Perşembe

Finale yakıştı

Ziraat Türkiye Kupası'nı her iki takım da istiyordu.
Her iki takım da ligde kaybettikleri prestijlerini kupa ile telafi etme imkanını yakaladı. Kupa finalinde futbol adına gerçekten hemen her şey vardı.
Mücadele, pozisyon, aktivite, heyecanlı pozisyonlar.
Sadece Sow'un yakaladığı ilk pozisyonu gole çevirmesi yanında Trabzon'un da Volkan ile yakaladığı ilk pozisyonu boşa harcaması pahalıya patladı.
Bordo-mavili takım, maçın diğer bölümlerinde bunu telafi etmek için çabaladı ama başaramadı.
Trabzonspor dün belki de bu yılın en iyi futbolunu ortaya koydu. Bu maçtaki performans acaba gelecek yılın başlangıcı mı olacak? Trabzonspor'da dün kaleci Tolga'yı sonra da savunmada belki de hayatının en verimli maçını oynayan Mustafa'yı en başarılılar arasında gösterebiliriz.

Şanssızlık ve dikkatsizlik
Diğer taraftan Giray, Soner ve Adrian takımın iyi adamlarıyken, sonradan oyuna giren Henrique kısa zamanda gerçekten katkıda bulundu.
Bence Trabzonspor bu denli güzel ve takdir toplayan futboldan sonra kupayı kaybettiğine fazla üzülmemelidir.
Maçı fazla irdeleyip hata bulmaya çalışmanın da bir anlamı yok.
Zira oyuncular gerçekten üzerlerine düşen görevi layıkı ile yaptılar. Fakat ne yazık ki son pozisyonlarda biraz şanssız, biraz da dikkatsiz ve kontrolsüz davrandıklarından son vuruşları değerlendiremediler.
Trabzonspor belki sezonu kupasız kapattı ama son zamanlarda kendisini toparlamaya başlamış olması gelecek için taraftarına ümit verdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor