Necmi Perekli

Necmi Perekli

19 Temmuz 2013 | Cuma

İstediğini aldı

İki takımın kadrosunu, taktiksel ve fiziksel değerlerini terazinin bir kefesine koyduğumuzda ağır basan tarafın Trabszonspor olduğu bir gerçek. Rakip bir Avrupa takımı... Doğru ama oynadığı futbol ve mantık olarak Türkiye'de 3. Lig takımları arasına girmesi bile imkansız.
Sahadaki görüntü bu!
Trabzonspor farklı ve istediği skoru yakaladı ama ilk yarının sonlarına doğru yaşadığı sıkıntıları göz önünde bulundurması şart.
Oyunun başlamasıyla Trabzonspor sahaya doğru ve dengeli yayıldı. Güçlü bir ekip olmadığını anladığı rakibi karşında biraz daha cesaretli oynamaya başladı. Bu cesur oyun tarzının kendisine sahayı kontrol etme ve oyunun insiyatifini eline alma şansını getirdi. Bu avantaj 10 ve 15. dakikalarda beraberinde golü getirdi. Tüm umutlarını kaybetmekte olan misafir takım, Trabzonsporlu oyuncuların 2-0'dan sonraki rehaveti başlayınca yaptığı iki kontratakta peş peşe iki gol attı. Trabzonspor oyunu bu dakikalarda tehlikeye soktu.

Yenen iki gole dikkat
Yenilen iki golde kaleci Onur'un da hataları gözardı edilmemeli. Savunmanın gollerde hatalı olduğu kadar psikolojik olarak da vurdumduymazlıktan hala kurtulamadıklarını gördük. Takım genelde geçen yıldan daha derli topluydu.
Colman ve Adrian ikilisi çok daha gayretliydiler.
Bunlar bordo-mavili takım için sevindirici görüntüler. Fakat yenen ilk golde Colman'ın hatası, ikincisinde de Onur'un pozisyon dışı hareketleri dikkatlerden kaçmamalı.
Sonuç olarak Trabzonspor ilk maçta istediği farklı skoru elde ederek sahadan ayrıldı. Ancak bu kadar kolay bir rakip karşısında yapılan basit hataların çok rahat golle sonuçlanmasına da bir çare bulunmalı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor