Necmi Perekli

Necmi Perekli

28 Şubat 2014 | Cuma

Buraya kadar

Trabzonspor maça ilk onbeş dakika içerisinde rakibine iki net gol pozisyonu vererek çok kötü başladı. Özellikle sağ çizgide oynayan Juventus kanat oyuncusunun bu kulvarda yalnız ve boş bırakılmasına akıl erdirmek mümkün değildi.
Zira bu zaman zarfında Juventus'un yakaladığı tüm pozisyonlar bu sağ çizgiden geldi.
Bu açığı fark etmek Trabzonspor'un onbeş dakikasını aldı. Neyse ki bundan sonra Malouda ile Olcan yer değişti. Fakat Trabzonspor bu kadar baskıya ancak 18. dakikaya kadar direnç gösterebildi. Bu dakikada Vidal, Juventus'u 1-0 öne geçiren golü atarak turun vizesine imza attı.
Fakat bundan sonra da ilerleyen dakikalarda ne hikmetse sağ kanatta oynayan İsla'nın sürekli boş kalmasının önüne bir türlü geçemeyen Trabzonspor, oyun boyunca bu baskıyı kıramadılar.

Özer yanlış tercihti
Bana göre bu maçta Colman ve Henrique ile başlansa daha iyi olurdu.
Zira bu denli maçlarda hem tecrübe hem de güç gerekir. Bir aydır ortalarda gözükmeyen Malouda'nın oynaması bana göre yersizdi. Özellikle ağır bir stili olan Özer'in de bu ilk kadroda yer almamasının gereği geçen maçtan da belli değil miydi?
Trabzonspor'un oyuna biraz girmesi ancak 25. dakikadan sonra oldu. "Bu takım bu denizde ancak bu kadar balık tutabilir" realitesini de asla es geçemeyiz.
Her şeye rağmen bu maçta tur gelmese de Trabzonspor, Juventus gibi İtalyan liginde 9 puan farkla lider olan bir ekip karşısında yine de kişilikli futbol ortaya koyarak gereksiz savunma repliklerini uygulama yoluna gitmedi.
Nitekim ilk yarının 33. dakikasında Osvaldo'dan gelen ikinci Juventus golü maçın ve turun tarafını belli etti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor