Necmi Perekli

Necmi Perekli

03 Mart 2014 | Pazartesi

Hedef olmazsa!

Trabzonspor'un ne bir hedefi var, ne de heyecanı!
Böyle bir takımdan siz bundan farklı bir futbol bekleyebilir misiniz? Bu oynanan maça "Süper Lig" maçı demeye binbir şahit ister.
Trabzonspor ve Konyaspor'da futbol adına ne bir paslaşma, ne bir şut, ne bir varyasyon, ne teknik taktik, ne bir zerafet, ne de incelik vardı. Orta sahada "al gülüm, ver gülüm" adeta bir amatör küme futbolu izledik.
Trabzonspor'un aldığı bir puana sevinir misiniz, ağlar mısınız?
Sevinirsiniz hiç yoktan bir puanla deplasmandan ayrıldı diye (!). Üzülürsünüz Trabzonspor bu günleri, bu perişan durumları gördüğü için! Tercih sizin...
Bırakın futbolun reaksiyonunu formanın da mı hatırı kalmadı ortada arkadaş! Tabii gayesi, hedefi, heyecanı olmayan bir takımın ortaya bir dinamizm koyması pek de düşünülemez.

Nerede hata yapıldı?
Hem yönetim hem de teknik heyet şapkalarını önüne koyup düşünmek zorunda. 'Nerede hata yaptık?' sorusunun yanıtı acilen bulunmalı!
Bir maç 5400 saniye! Bu zaman zarfında iki takım da tek pozisyona giremezse bu insanların maçta işi ne?
Trabzonspor yine her zaman olduğu gibi zor zamanında kaleci Onur'un gücüne sığındı. Yine kritik bir pozisyon yine Onur.
İşte biz bu yılı "Onur" diyerek sonlandıracağız.
Takıma yeni adapte edilmeye çalışılan oyuncular konusuna gelince hiç olmazsa doğru bir yaklaşım fakat böyle kötü maçlarda kötü ekiplerle oyuncu kazanılması her ne kadar zor ise de yine de bundan sonra yapılması en doğru iş. Oyuncu kazanılması konusundaki ısrarın devam edilmesini bekliyoruz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor