20 Eylül 2009 | Pazar

Rakibi affetmedi

Son bir haftadır kriz üstüne kriz yaşayan Ankaragücü, ezeli rakibi ve hemşehrisi Gençlerbirliği ile kozlarını 19 Mayıs Stadı'nda paylaştı. Ankaragücü taraftarlarının yoğun ilgi gösterdiği maçta son gülen taraf Gençlerbirliği oldu. Sarı-lacivertli ekip yaşanan olaylardan etkilenmiş olacak ki maça oldukça gergin başladı. Daha ilk dakikalardan itibaren futbolcular rakip oyunculara sert hareketlerde bulundular. Barbaros, Hürriyet ve Mehmet Çakır'ın yaşanan olaylardan negatif yönden etkilendikleri açıkça belli oldu. G.Birliği, Süper Lig'deki konumu itibariyle maç boyu daha rahat bir oyun ortaya koydu.

İşi Kahe bitirdi
İlk dakikalarda rakip savunmayı ablukaya aldı. Mustafa da golünü bu dakikalarda atarak takımını öne geçirdi. Ancak çabuk toparlanan A.Gücü 15. dakikadan sonra üstünlüğünü rakibine kabul ettirdi. Baskısı da sonuç verince skorda denge sağlandı. Barbaros'un bu golü Ankaragücü'ne güven verdi. Bu dakikadan sonra her iki taraf da temkinli bir futbol ortaya koyarken, ilk yarı karşılıklı atılan gollerle berabere sonuçlandı. İkinci yarı ise sarı-lacivertli ekibin baskısı altında geçti. Gençlerbirliği uzun toplarla, Kahe ve Mustafa ile gol aradı ve maçı bitmesine 10 dakika kala geçen haftanın kahramanı Kahe kırmızı-siyahlı ekibi öne geçirdi. Bu dakikadan sonra moral motivasyon olarak çöken A.Gücü rakip kaleye dahi gidemedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor