20 Aralık 2009 | Pazar

Kenetlenin

Ligde istediği sonuçları alamayan A.Gücü, dün bir darbe de Sivasspor'dan yedi. Oysa başkan Ahmet Gökçek'in cezası bitmiş, ilk kez tribündeki yerini almıştı. Bir galibiyet her şeyin başlangıcı olacaktı. Ama olmadı işte. Sivas tedirgin çıktığı maçta 3 puanı hanesine yazdırdı. Maça başkent ekibi daha atak başladı. Sağlı sollu ataklarla rakibini ablukaya aldı. Ancak bu baskı 11'de Sedat'ın 14. dakikada ise İbrahim'in golleriyle bir anda bitti. Kırmızı-beyazlı ekip bu dakikadan sonra topu daha çok ayağında tutmaya başladı. Rakip üzerine gitmedi ve topu boş alanlara göndererek oyunu soğuttu. İlk yarı 2-0 misafir ekibin üstünlüğü ile sona erdi.

Kavga fayda sağlamaz
Büyük bir mücadele içinde geçen ikinci yarıda A.Gücü beraberliği buldu ancak 90. dakikada Baki'nin kendi kalesine attığı gol sarı-lacivertlilerin puan hayallerini yıktı. A.Gücü'nde Baki ve Ediz mağlubiyette büyük rol oynadılar. Sarı-lacivertli ekibin ligin 2. yarısına ünlü Fransız çalıştırıcı Lemerre ile çıkacağını düşündüğümüzde çok daha iyi noktalara geleceğine inanıyorum. İlk yarıda A.Gücü taraftarlarının çıkardığı kavganın bu maçla son bulması en büyük temennimiz. Sayın Ahmet Gökçek, bu takımın başına yeni geçti. Kendisine ve futbolcularına sabır göstermek gerekir. Taşkınlık hiç kimseye, özellikle de A.Gücü'ne fayda sağlamaz. Yapılacak transferlerle A.Gücü, üst sıraları rahatlıkla zorlayabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor