16 Ocak 2013 | Çarşamba

Taraftarı anlamak

Teknik direktörler için kadro zenginliği de kadro yetersizliği de sorundur. Samet Aybaba'nın sıkıntısı kadro yetersizliğidir.
Buna karşın ligin ilk yarısını lider G.Saray'ın 3 puan gerisinde, F.Bahçe'nin 3 puan önünde bitirmesi küçümsenmeyecek başarıdır.
Bu başarıyı ikinci yarıda da sürdürürse Aybaba'nın "gizli hedefimiz" dediği "şampiyonluk" gerçekleşir.
Bu başarıda "menemenli" motivasyon katkısıyla gerçekleştirilen, Aybaba'nın dilinden düşürmediği "takımdaşlık" önemli etken olacaktır.
Aybaba ile hem takım el yakmayan transferler yapılıp, tam takır yapılan kasa toparlandı, hem alkışlanan futbolla başarılar elde edildi. Şimdi soru şu:

Cepler ve yürekler
Bu kadronun nefesi, ikinci yarı sınavını başarıyla, yani şampiyonlukla noktalamaya yeter mi?
Çok zor! Çünkü yıldızlar topluluğu ezeli rakipleri G.Saray ile F.Bahçe'nin dışında gümbür gümbür gelen Antalyaspor ile cebelleşmek zorunda.
İyi futbol oynayan Ersun Yanal'ın Eskişehirspor'u da boş verilecek takım değil!
Takım savunması ve pas oyunundaki yetersizlikler giderilirse, Fernandes'in de katılımıyla Beşiktaş, doğru rotasına yeniden girer! Şampiyonluk maratonu zorludur. Yolu taşlıdır, dikenlidir. İtici gücüne güç katan destek ister! Beşiktaş, bu yönden çok şanslı. Ölüyü diriltecek, hünerli taraftarı var. Futbolcusuna, sakatlığını sevgi dolu destekle unutturur!
Beşiktaş taraftarının gönlü zengin ama cebi fakir! Tuzu kurulardan değil. Bilet fiyatları ceplerini, tribüne gidememek yüreklerini yakıyor! Çarşı çocuğu başkan Orman, bilet fiyatları yüzünden küsen taraftarın halinden anlamazsa kimse anlamaz!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor