27 Haziran 2013 | Perşembe

İnönü büyüyünce!

Başkan Fikret Orman'ın, yeni sezonda flaş transferler yapılacağı mesajını vermesi, camiada umutları kabartan heyecan havası estirdi.
Orman'ın, flaş transfer müjdesinde, futbolcuya ederinin üstünde para verilmeyeceğine de dikkat çekiliyor. Transfer görüşmelerini yürüten futbol direktörü Önder Özen'in; pazarlıkları ince eleyip, sık dokuyarak yürüttüğünü görüyoruz! Çünkü Özen; Beşiktaş'ın, iki yıl önce Quaresma, Guti, Almeida, Simao, Fernandes'e abartılı ücretler ödeyerek, dilinin yandığının, borç batağının derinliklerine indiğinin, bu transferlerin hayal kırıklığı yarattığının bilincinde!..
Transferde önemli olan; gerekli mevkilere yetenekli, genç, geleceğe açık, pahalı olmayan futbolcuyu bulup, almaktır.
Yeni Oğuzhan'lar, Olcay'lar bulunmalıdır!

Para, seyirci, başarı
Beşiktaş, alternatif yetersizliğinin sıkıntısını geçen sezon çok çekti! Örneğin; İbrahim Toraman, çok iyi oynadığı ön liberoya alındığında yalnız kalan stoper Sivok bocalıyor, basit goller yeniyordu!
O Beşiktaş, geçen sezonun ilk yarısında coşkulu futboluyla taraftarını coşturmuştu.
Aynı Beşiktaş'a ikinci yarıda nazar değdi! Şampiyonluk potasına yaklaşırken geri düştü, üçüncü olabildi. Şampiyon olsaydı maddi-manevi kazancı çok olacaktı. Şampiyonlar Ligi'ne katılabilseydi kasası para dolacak, taraftar sayısı artacaktı.
Yeniden yapımına başlanan İnönü Stadı'nın kapasitesi büyütüldüğünde 40 bin kişi tribünleri dolduracak, stadın yapımı sırasında maçların Arena ve Şükrü Saracoğlu statlarında oynanacak olması Beşiktaş'a bu seyirci sayısını yaşatacaktır.
Şampiyonluk; para, para; daha geniş ve güçlü kadro, daha çok seyirci, sağlayacaktır! Birbirini tamamlayan bu değerleri İnönü Stadı büyütüldüğünde göreceğiz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor