03 Temmuz 2013 | Çarşamba

Kartal'a su yok!

Kime niyet, kime kısmet!
Kayserispor, teknik direktörü Prosinecki'ye niyetlenen Beşiktaş, yurttaşı aynı zamanda arkadaşı olan Hırvat Slaven Bilic'i takımın başına getirerek korkulu rüyadan uyandı!
Bilic, kendini kanıtlamış takıma hücum futbolu oynatmayı benimseyen bir teknik direktör.
Beşiktaş'ı hedefine ulaştırabilecek kariyeri var. Ne de olsa dünya futbolunda kendini kanıtlamış olan Yugoslavya ekolüdür.
Bu yöreden çıkan futbolcu ve teknik direktörlerin, futbol dünyasındaki başarıları tescillidir.
Beşiktaş'ın, Prosinecki'yi transfer atağındaki başarısızlığı ikinci Kayseri darbesidir. Başkan Recep Mamur ile idari menajer Süleyman Hurma, var oldukça Beşiktaş, Kayserispor'dan hiçbir teknik adam ve futbolcuyu transfer edemeyecek! Bunun ilk kanıtını, üç yıl önce Mehmet Topuz olayında yaşadık.

Forma bile giymişti
Dün gibi anımsıyoruz; Kayserispor'da başarılı oyunlarıyla flâş gibi parlayan Mehmet Topuz'a Beşiktaş göz koymuştu. Öyle ki; orta saha oyuncusunun transferine kesin gözüyle bakılmış, hatta genç futbolcuya Beşiktaş forması bile giydirilmişti! Dahası; siyah-beyazlı formayla objektiflere poz bile veren Mehmet Topuz'un" Biz zaten ailece Beşiktaşlıyız" heyecanlı konuşması, hâlâ belleklerdedir!
Ne var ki, ne başkan Mamur'dan ne de menajer Hurma'dan Topuz'a Beşiktaş için vize çıkmamıştı! Ve o aynı ikili, daha sonra devreye giren Aziz Yıldırım'ı kırmayarak, ilk görüşmede Topuz'u Fenerbahçe'ye verdiler!
Ve sonra anlaşıldı ki; Kayserispor Başkanı Recep Mamur, Fenerbahçe'nin kongre üyesiydi!
Dedik ya; kime niyet, kime kısmet! Prosinecki ve Topuz olayları gösterdi ki, Mamur ile Hurma var oldukça Kartal Kayseri'de su bile içemeyecek!
Yeni sezonda Bilicli Beşiktaş ile arkadaşı Prosineckili Kayseri'nin maçları ilgiyle izlenecek!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor