24 Temmuz 2013 | Çarşamba

Marka eldiven

Günün futbolunda bir futbolcuda olması gereken en büyük özellik; yaratıcılık, yetenek ve beceridir.
Bu özellikler hangi mevkide oynarsa oynasın, futbolcunun gol şansı büyük olur.
Futbolda esas olan keyifli oyun ve goldür. Özellikle orta saha ve forvet oyuncularında bu özellikler çok aranır, beklenir. Olcay Şahan, orta saha oyuncusu olarak attığı 11 golle dikkat çekti.
Gökhan Töre, birçok mevkide oynayabilen, çabuk, adam eksiltebilen bir oyuncu, ancak gol becerisi zayıf!
Oynadığı Rubin Kazan ve Hamburg'da tek bir golü bile olmadı.
Aynı beceriksizliği Beşiktaş'ta sürdürürse takıma girmesi zorlaşır. Futbolda önemli olanın gol olduğunu bilmeli! Futbolda ekmek yediren goldür.
Beşiktaş, geçen sezon gol atma sevincini çok yaşadı, ama çok yeme hüznünü de... Golleri en çok sol kanattan gelen rakip ataklarında yedi. İbrahim Üzülmez'in yokluğunu ne Uğur ne de Gökhan kapattı. Çünkü ikisi de hücum orjinli sol kanat oyuncusu.

Serdar Kurtuluş farkı
Sol kanattaki delik yetmezmiş gibi para yüzünden Hilbert, elden kaçırılarak bir yara da savunmanın sağında açılmıştı ki bu mevkiinin eski sahibi Serdar Kurtuluş imdada yetişti.
İlk Beşiktaş döneminde ön liberoda oynayan Serdar, kesici yönü güçlü ama hücumda Hilbert gibi etkili değildi.
Şampiyonluk şansının yüzde ellisini kaleciler belirler! Beşiktaş, Oscar Cordoba'dan sonra kaleci sıkıntısı çekti! Bu sıkıntıyı ortadan kaldıracak tek kaleci Tolga'dır.
Tolga, şu anda Muslera ile Türkiye'nin en iyi iki kalecisinden biridir. Tolga, şampiyonluk belirleyecek "büyük yetenek" bir eldiven olduğunu kanıtlamıştır. "Tolga" gibi marka eldivenleri de ucuza alamazsınız!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor